Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 17 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Moët & Chandon komt met een speciale limited edition voor de feestdagen en die wil je hebben

We LOOOOVE the holiday season. Alles is leuk; de lichtjes, het eten, de vele borrels en de partyoutfits. Bij een feestdag hoort natuurlijk champagne (oké, vinden wij dan) en ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten presenteert Moët & Chandon een speciale 2022-fles, waarmee champagneliefhebbers blijgemaakt kunnen worden. De fles is gehuld in een op maat gemaakt goudkleurig, vrolijk vuurwerkpatroon op een witte achtergrond.

Moët & Chandon

Het champagnemerk is favoriet van velen en de verschillende varianten zijn dan ook uitermate populair. Wil je een keer naar een echte champagnebar? Dat kan! Er is namelijk een Moët & Chandon-bar in Harrods in Londen. Bezoekers gaan zogezegd ‘op reis’ in de wereld van Moët & Chandon en kunnen de Maison wijngaarden ervaren en proeven met de volledige selectie van Moët & Chandon champagnes die verkrijgbaar zijn per glas vanaf £16. Van de elegante ‘blonde’ tonen van de Brut Impérial NV tot de zoete aroma’s van de Grand Vintage Rosé van het huis.

Voor de liefhebbers worden er ook cocktails geserveerd als ‘Peach Blossom’ en de ‘Champagne Shake’. Alle liefhebbers worden ondergedompeld in de wereld van Moët & Chandon met deze unieke ervaring. Dus ben je fan van dit drankje en hou je wel van een beetje luxe? Dan is dit voor jou de place to be.

Gewoon in je eigen slijterij

Geen reisje naar Londen op de planning, maar wél zin in die speciale champagne? Goed idee, want kerst moet gevierd worden. En Sinterklaas. En vooral oud & nieuw. De fles Spark of Light zal in beperkte oplage en exclusief tijdens de feestdagen van dit jaar verkrijgbaar zijn. Hou ‘m dus goed in de gaten!

Deze Baileys Tiramisu Cocktail is alles wat je wil proberen dit weekend