Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Babynews! Romee Strijd is bevallen van haar tweede kindje

Babynews! We wisten natuurlijk al een tijdje dat Romee Strijd zwanger was van haar tweede kindje. Ze deelde dan ook meerdere keren prachtige foto’s van haar preggy belly op Instagram. Op 11 november was het dan eindelijk echt zover, toen is het topmodel namelijk voor de tweede keer moeder geworden. So cute!

Het gezin bestaat nu uit vier prachtige mensen.

Romee Strijd is bevallen van haar tweede kindje

In juni kondigde het stel al aan in hun gender reveal dat Romee Strijd voor de tweede keer zwanger was van een meisje. En op 11/11 (angel numbers!) is het dan éindelijk allemaal gebeurd. Romee Strijd is bevallen van haar tweede kindje. Voor de tweede keer heeft ze een heel mooi meisje op de wereld gebracht. Het prachtige stel heeft haar de naam June gegeven. Love it! Dit grote nieuws deelde het stel op Instagram met veel té lieve foto’s van de pasgeboren baby, maar ook met haar andere dochtertje Mint en haar partner Laurens. One big, happy family!

De villa van het topmodel

Gelukkig voor het gezin is hun nieuwe huis nét af, want nu met een new born heb je natuurlijk geen zin om middenin een verbouwing te zitten. Wel hebben ze heel lang moeten wachten totdat ze daadwerkelijk konden intrekken, omdat het huis nog helemaal verbouwd en ingericht moest worden. Het huis is inmiddels af en nu kunnen ze lekker met z’n viertjes genieten van deze tijd samen. Ben jij benieuwd naar het huis van Romee Strijd? Snappen we. Gelukkig voor ons heeft ze samen met haar vriend Laurens een video opgenomen waarin ze een rondleiding geeft van haar nieuwe huis. Hier kan je meer lezen over het nieuwe huis van het topmodel én kan je meteen de video bekijken.

Wij wensen het gezin heel veel geluk samen met z’n viertjes!

Marieke Elsinga is bevallen van haar zoontje: ‘Een droombaby geboren tijdens de ochtendshow’