Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Even binnenkijken: zó ziet de villa van topmodel Romee Strijd eruit

Romee Strijd is al jaren één van de beste topmodellen uit ons kikkerlandje en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Natuurlijk doet ze ook veel samenwerkingen op social media en heeft ze haar eigen succesvolle merk samen met vriend Laurens. Dus dat het jonge gezinnetje een mooi huis heeft was te verwachten. Wel hebben ze lang moeten wachten tot ze eindelijk konden intrekken, omdat het huis helemaal gebouwd en ingericht moest worden. Maar inmiddels is het af en geeft het stel daarom een home tour op YouTube.

#Housegoals?!

Romee Strijd showt villa

Het leven van een topmodel zoals Romee Strijd lijkt soms alleen maar over rozen te gaan. Ze vliegt de hele wereld over, ze ziet er prachtig uit, heeft een stabiele relatie, gezonde dochter en ze gaat bijna bevallen van haar tweede kindje. Dat succes en uiterlijk niet garant staan voor een makkelijk en gelukkig leven, komt wel tot uiting in een openhartig gesprek met Robbert Rodenburg in zijn YouTube-serie ‘Open Kaart’. Daarin is Romee o.a. eerlijk over haar paniekaanvallen.

Prachtig huis voor het gezin

Gelukkig zitten er ook heel veel mooie kanten aan haar leven en haar nieuwe huis is er een van. Romee en Laurens zijn dan ook maar wat trots op hun eigen huis en beginnen dan ook stralend de video waarin ze iedereen thuis een rondleiding geven. “Our new home is finally finished!”, schrijven ze erbij.

Netjes opgeruimd voor de video

Het huis is prachtig ingericht en vol met neutrale en aardse tonen. Ook de speelhoek van dochtertje Mint is prachtig opgeruimd, maar dat is volgens Romee niet altijd zo. “Dat hebben we nu even opgeborgen zodat het er wat beter uitziet op camera”, verklapt ze. De stijl is prachtig, maar dat is niet het enige wat opvalt. Zo heeft het huis ook een zwembad én mini gym.

Ben je nou helemaal geïnspireerd door deze inrichting en wil je zelf ook zo’n stijl in je eigen huis? Romee en Laurens zijn de beroerdste niet, in de beschrijving staat netjes waar ze alles vandaan hebben gehaald.

Fans van Molly-Mae Hague en Tommy Fury hopen dat de baby déze naam krijgt