Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Celebrities 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: S10 heeft haar lange blonde lokken omgewisseld voor een zwarte coupe

Zangeres S10 heeft haar blonde lokken ingewisseld voor een ietwat duistere look. En guess what? Het staat haar fantastisch! S10 heeft meegedaan aan het Eurovisie Songfestival en representeerde ons landje. Helaas heeft ze niet gewonnen, ze eindigde op de elfde plaats. Maar met het gezongen nummer ‘De Diepte‘ heeft ze veel van onze harten gewonnen.

Oehoeee nieuw haar!

De Diepte

Met het nummer ‘De Diepte‘ vertegenwoordigde S10 Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Het blijkt dus dat het lied helemaal nog niet af was toen ze het opstuurde. Maar haar gevoel zei dat dit hét nummer was om op het Songfestival te zingen. ‘De Diepte‘ heeft niet alleen in Nederland super positieve reacties gekregen, maar ook wereldwijd. Onder het YouTubef-ilmpje van haar optreden tijdens het Songfestival, zijn er alleen maar positieve reacties te vinden van mensen over de hele wereld. Doordat het nummer in het Nederlands is geschreven en gezongen, verstonden veel mensen het niet. Maar tóch heeft dit lied mensen geraakt.

Bekijk de reacties hieronder:

S10 reacties
S10 YouTube reacties ANP

New hair, new album

Op 28 oktober komt haar nieuwe album uit. ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt‘. Ze heeft twee jaar voor dit album gewerkt en mag eindelijk zeggen dat die af is. Ook heeft ze de tracklist bekend gemaakt en daar staan verrassende featurings op, namelijk Froukje, Bløf en Mula B. Er is geen andere artiest zoals S10 die verschillende soorten artiesten in één album kan zetten. Wij gaan dit album zeker luisteren!

S10 maakte haar nieuwe album bekend met een TikTok filmpje waar ze ook meteen haar nieuwe hairstyle laat zien. Het kon echt geen betere promovideo zijn dan dit. Niet alleen haar haarkleur heeft ze veranderd, maar ook het model. Het is een stuk korter met laagjes en mooie bangs. Dit kapsel schreeuwt gewoon S10, een echte rockchick!

@s10sdonnie

nog 2 dagen!! new hair new me????? #fyp #foryou

♬ Miss You (Sped Up Version) – _

Veel volgers denken dan ook dat het een pruik is – dat ze haar blonde lokken niet echt heeft ingeruild. Time will tell!

Misschien wel leuk om te weten. Op de dag van de release geeft S10 een exclusieve show in de Arminius kerk in Rotterdam voor haar lieve vrienden. Daar gaat ze haar hele album spelen en jij kan daar bij zijn! Ze verkoopt een aantal kaartjes voor dit super intieme event. Deze zijn hier verkrijgbaar. Wees snel, want de kaartverkoop is al begonnen!

Deze TikTok-trend geeft je outfitinspiratie op basis van je favoriete album