Emma Toussain
Emma Toussain Lichaam 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Durf jij niet te poepen bij je lover thuis? Met de ‘Poop Drops’ verhul jij je eigen lucht

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; je bent bij iemand thuis en je moet héél erg nodig naar de wc. Alle alarmbellen gaan af, want het gaat niet om een simpel plasje. Nee, we hebben het hier over de gevreesde nummer 2. Helemaal dramatisch als je bij je crush op visite bent, of als je nog maar pas een relatie hebt. Want dan wil je nog wel heel even de schijn ophouden; mooie meisjes poepen niet, toch? JAWEL. Maar dat hoeven zij niet te horen. Of te ruiken. De Poop Drops zijn dan jouw redding – deze druppels neutraliseren de geur en niemand merkt wat jij hebt gedaan.

Gelukkig leven we in een modern tijdperk met heel veel handige uitvindingen.

Poop Drops

De naam is ietwat onsmakelijk maar geen zorgen; het zijn geen druppels poep in een flesje. Zó gek zijn we nou ook weer niet. Het zijn juist druppels die jouw leven een stuk makkelijker maken. Een paar druppels in de toiletpot en de geur van jouw drol wordt geneutraliseerd. Niemand die het ruikt dus. DedCool’s Poop Drops zijn razed populair en te koop voor $25. Het enige nadeel is dat het flesje uit Amerika moet komen en dat het dus wel even kan duren voordat het pakketje wordt vrijgegeven door de douane. En je moet waarschijnlijk invoerrechten betalen.

Maar hè.. dan voorkom je wel deze ongemakkelijke poopy-situations in de toekomst.

En weet je.. als je moet dan moet je. Niemand kan het tegenhouden, is maar slim ook om dat niet te doen. Zorgt weer voor heel ander soort issues en dat wil je jezelf ook niet aandoen. Ket it go! Ben jij benieuwd hoeveel gewicht je nou eigenlijk verliest als je poept? Dan kan soms nog best veel zijn..

11 dingen die je zeker weleens hebt meegemaakt als je klein bent