Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hier scoor jij de leukste last-minute Halloween outfits (die ook nog op tijd binnen zijn voor het weekend)

Aankomend weekend is het zo ver: Halloween! Oké, officieel vindt deze feestdag pas op 31 oktober plaats, maar het is wat lastig feesten zo op de maandag. Daarom zijn alle leuke feestjes dit weekend gepland en de kans is groot dat jij ook aanwezig bent bij zo’n grote verkleedpartij. Heb je nog geen outfit? Stress! Maar geen zorgen, je kunt nog een aantal outfits bestellen die je voor het weekend gewoon nog in huis hebt.

Halloween outfits bestellen

Ga jij voor eng, sexy, grappig of misschien wel voor een duo-kostuum? Alles is mogelijk, maar je moet wel een beetje inspiratie hebben. En tijd, dat vooral. Want als jij nu nog op zoek moet naar een outfit dan kan je nog wel eens in de knoop raken met je planning. Daarom is het goed om te weten welke outfits jij nog kunt kopen die óók nog op tijd binnen zullen zijn voor je feestje.

1. La Casa De Papel

Al vaak gedaan en gezien, maar blijft een goed kostuum. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken of je haar wel goed zit.

2. Creepy clown

We weten niet waarom, maar clows zijn altijd eng. Hoe kan dat? Het is in elk geval wel een goede optie.

3. Dia de los Muertos

De dag van de doden wordt volop gevierd in landen als Mexico – maar hier kan het ook door als Halloween-kostuum, want eng is het wel.

4. Mad scientist

Een originele outfit! Wel wat kort, dus hopelijk hoef je niet nog een uur te reizen door de kou naar de bestemming van het feestje.

Blijf je thuis?

Heb jij helemaal geen feestje maar blijf jij liever thuis? En kijk je een spannende of enge film? Dat is natuurlijk ook heerlijk op zo’n spooky avond. Daarom hebben we ook de engste horrorfilms van Prime Video voor je op een rij gezet.

Deze pumpkin spice smoothie met pompoen is onderdeel van hét perfecte Halloween-ontbijt