Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Molly-Mae Hague en Tommy Fury hopen dat de baby déze naam krijgt

Als je een beetje fan bent van Love Island (en dan met name de oudere seizoenen) dan ken je Molly-Mae Hague en haar love Tommy Fury vast wel. De twee leerden elkaar kennen in de UK-versie van de show en zijn sindsdien onafscheidelijk. Een maand geleden maakten ze bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje met déze te lieve video. Tijdens het grote gender reveal moment kwamen ze erachter dat het een meisje wordt en fans hebben nu al een naam in gedachten voor de kleine meid.

Molly-Mae Hague in verwachting

Het verliefde koppel is helemaal in de wolken met dit nieuws en kunnen dan ook niet wachten tot hun meisje geboren is. In haar wekelijkse vlogs neemt Molly ons mee in haar proces en laat ze verschillende dingen zien. Echo’s, shoppen voor babykleding en nog veel meer.

Hoe de baby gaat heten? Dat blijft natuurlijk nog even geheim totdat het meisje geboren is. Fans hopen massaal op één naam – die wel heel erg toepasselijk zou zijn en de cirkel helemaal rond zou maken. Hoe dan?! Ellie.

Weten jullie nog dat Molly een knuffelolifantje mee had tijdens haar Love Island-avontuur? En dat Tommy deze voor haar had meegenomen toen zij terugkwam van Casa Amor? Ellie Belly, was z’n volledige naam. Want ja, het knuffeltje is weldegelijk een jongen.

ellie belly love island molly-mae
Ellie Belly tijdens Love Island – Bron: ITV

Stralen op de rode loper

Afgelopen week was Molly-Mae aanwezig op de Pride of Britain Awards – inclusief prachtige jurk en mooie babybuik. Bekijk haar mooie look hieronder:

Fans denken zeker te weten dat Tommy Fury zijn vriendin Molly Mae ten huwelijk gaat vragen om déze reden