Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans denken zeker te weten dat Tommy Fury zijn vriendin Molly Mae ten huwelijk gaat vragen om déze reden

Love Island-fans denken dat ze hints hebben gespot dat Tommy Fury vriendin Molly-Mae Hague ten huwelijk gaat vragen. De geruchten over een eventuele verloving ontstonden toen Tommy Molly verraste met een trip naar New York om daar de jaarwisseling te vieren.

Kunnen we binnenkort een huwelijk verwachten?

Gaat Tommy Fury Molly-Mae ten huwelijk vragen?

Op social media hebben fans van Tommy Fury en Molly Mae Hague verborgen hints ontdekt, die kunnen verwijzen naar een huwelijksaanzoek. Ze denken zelfs dat Molly Mae’s beste vriendin en oud-Islander Maura Higgins in het complot zit.

Eerder deze week deelde Molly-Mae op haar Instagram dat Tommy haar heeft verrast met een last-minute trip naar New York. “POV – je vriend verraste je met een reis naar New York,” schreef ze op haar Instagram.

TikTok

Vervolgens zijn fans opzoek gegaan naar aanwijzingen, want volgens hun wordt dit een hele speciale trip. TikTokker @daniellecollins67 maakte een video over de aanwijzingen. De video heeft inmiddels bijna een miljoen views. “Voor degenen die het niet weten, Tommy Fury verraste Molly-Mae met een reis naar New York”, vertelde ze in de video. “Je kunt me niet vertellen dat hij geen aanzoek doet. Hij stelt een aanzoek. Hij moet wel. New York op oudejaarsavond!?”

@daniellecollins67

THOUGHTS?!!?!

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

In de comments delen andere TikTokkers de aanwijzingen die zij hebben gevonden. Een andere TikTokker denkt dat Maura Higgins in het complot zit. Dit komt allemaal door haar comment onder de foto van Molly-Mae: “Veel plezier jongens 🤭.” Dat is wel een hele verdachte emoji.

Maar dat is niet het enige: een andere fan zei dat Molly-Mae net een manicure heeft gehad. En we weten allemaal dat veel vrouwen toch even hun nagels laten bijwerken als ze aanzoek verwachten.

We weten natuurlijk niet zeker of wat de intenties van Tommy zijn, maar we houden social media goed in de gaten!

Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn bestolen van spullen ter waarde van €950.000