Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe je tóch een leuke NYE hebt als je het (verplicht) thuis viert

Kunnen jouw plannen voor oud en nieuw helaas niet doorgaan? Geen zorgen! Ondanks dat het coronavirus veel van ons heeft afgepakt dit jaar, zijn er genoeg leuke dingen om wel te doen. Je hoeft namelijk helemaal niet weg om toch een leuke tijd te beleven.

Blijf jij dit jaar met oudejaarsavond thuis? Dan zit je hier goed, want wij hebben vijf tips die je helpen als je de jaarwisseling thuis doorbrengt.

1. Vind een virtueel evenement

Wil je toch het nieuwe jaar in gaan met een feestje? Waarom ga je dan niet opzoek naar een virtuele feestje of organiseer er zelf eentje! Het is natuurlijk niet hetzelfde als een écht feest, maar het kan zeker leuk zijn. Als je opzoek bent naar een feestje, kijk dan op eventbrite. Hier worden duizenden online evenementen georganiseerd.

Wil je liever zelf een virtueel feestje organiseren? Organiseer dan voor je familie en vrienden een bingo of een murder mystery avond. Of een klassieker: Kahoot!

2. Tijd doorbrengen met familie en vrienden

We kunnen misschien geen groot feest geven, maar dat betekent niet dat we deze avond niet met familie en vrienden kunnen doorbrengen. Organiseer een etentje of een wijnavondje!

3. Avondje voor de tv

Er is ook niets mis met een avondje Netflix. Wij hebben 25 van de beste series op Netflix op een rijtje gezet. Of kijk eindelijk die serie waar iedereen het dit jaar over heeft gehad of binge eindelijk het nieuwe seizoen van Emily in Paris. Genoeg keuze!

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Emily in Paris seizoen 2

4. Self care avondje

Leg jezelf eens in de watten. Begin het jaar goed door een self care avondje te houden. Doe je favoriete gezichtsmasker op en neem een uitgebreid bad. Hoe kan je beter het nieuwe jaar in gaan?

5. Slapen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eigenlijk niet zo’n zin hebt in new years eve. Dat is helemaal oké. Ga vroeg je bed in om wat slaap van het vorige jaar in te halen.

Heb jij al plannen voor oudejaarsavond?

Deze appelbeignets met amaretto zijn perfect voor oudejaarsavond