Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Entertainment 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze is de nieuwe presentatrice van de Bachelorette

Er gingen al wat geruchten rond, maar het is nu officieel: Monica Geuze is de nieuwe presentatrice van De Bachelorette. Ze zal Sylvia Geersen ondersteunen tijdens haar zoektocht naar ware liefde. Girlpower! Videoland heeft dit samen met Monica aangekondigd in een super leuk filmpje op Instagram.

Monica staat niet stil!

Al een bekende bij Videoland

Monica is natuurlijk al bekend op het Videoland-platform. Ze heeft wel eens gepresenteerd voor onder andere Love Island, Temptation Island en ze heeft ook een eigen realityserie op Videoland, Like Monica. Ze heeft in haar vlogs vaker ook behind the scénes laten zien van de draaidagen van Like Monica. Ze heeft vaker aangegeven dat ze deze dagen altijd super leuk vond om te doen. Het is dus nu tijd voor een volgende stap en gaat ze exclusief aan de slag voor Videoland. Dit hebben ze vandaag bekend gemaakt met een Instagram video.

Monica, Monica, Monica

Binnen de business wereld is Monica niet meer te missen. Ze werkt nu aan verschillende projecten waaronder haar eigen onderneming Sophia Mae. Sophia Mae is haar luxueuze lifestyle-merk wat jouw inner muse naar boven haalt. De geurkaarsen en roomsprays gaan als een lopende band bij Sophia Mae.

Ook is Monica druk bezig met het hard seltzer-merk Stëlz. Sinds kort is ze aandeelhouder van het merk. Samen met de eigenaren en werknemers van Stëlz werkt ze goed samen en dat is te zien aan alle campagnes die ze voeren. Van merchandise photoshoots tot promovideo’s over nieuwe seltzer smaken. Ze is overal te vinden. We love a real business woman!

De Bachelorette

De Bachelorette is sinds 2003 een super populaire datingshow in meerdere landen. En ook in Nederland is de show te zien. Sylvia Geersen zal de vierde single zijn die de hoofdrol heeft in deze zoektocht. Het zal weer een seizoen zijn vol spanning, liefde en drama. In het voorjaar is De Bachelorette te zien bij Videoland, met natuurlijk een toffe nieuwe presentatrice. Zeg maar doei tegen Rick Brandsteder, en hallo Monica Geuze!