Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Molly-Mae Hague onthult de échte reden dat ze meedeed aan Love Island

Molly-Mae Hague werd tweede samen met liefje Tommy Fury tijdens het vijfde seizoen van Love Island UK. Molly maakte een grootse entree op dag 4 en Tommy was eigenlijk gelijk verkocht. De twee werden verliefd en gingen samen naar huis. En goed nieuws: de twee zijn tot op de dag van vandaag nog steeds een gelukkig stel.

Love Island

Molly was al influencer voordat ze meedeed aan het Engelse realityprogramma, maar kreeg na deelname miljoenen volgers erbij. Inmiddels is Molly ook creative director bij het Britse Pretty Little Thing. Onlangs was Molly te gast bij ‘Diary of a CEO podcast’ door Steven Bartlett. Tijdens de podcast werd er vooral gepraat over haar tijd in de villa en over haar enorme arbeidsethos.

Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn bestolen van spullen ter waarde van €950.000

Zakenreisje

Molly heeft vaak de vraag gekregen of ze meedeed aan de show als ‘business move’. Toentertijd durfde ze daar niet goed op in te gaan, maar tijdens de podcast onthult ze: ‘put it this way, I didn’t go on that show to find love. No-one does. People go on it for the experience, people go on it for a laugh.’ Dus Molly kwam helemaal niet voor de liefde?!

Ook onthult Molly dat ze niet verwachtte om naar huis te gaan mét een relatie, omdat ze niet met de juiste mindset ging. Ze vertelt: ‘I think because I went on there with completely the probably incorrect mindset, that’s why I did come out with a boyfriend, and I think ‘cus you know when you’re not expecting something, it happens’.

ITV

Molly werd zelf benaderd door omroep ITV om mee te doen aan Love Island. Haar carrière als influencer ging best wel goed en ze had voor haar deelname zo’n 170.000 volgers. Ze wist dat als ze mee zou doen ‘het toch wel goed zou komen’. Ook vertelt ze dat ze wist dat ze na deelname haar platform wilde uitbreiden zoals niemand dat ooit had gedaan. Door Love Island heeft ze meer bekendheid gekregen, maar heel veel kandidaten doen er daarna niks mee. De Britse is momenteel creative director van Pretty Little Thing omdat ze er hard voor werkt.

Dit is waarom Molly-Mae Hague en haar vriend elkaar nauwelijks zien