Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Aha! Mikky Kiemeney heeft voetballer Frenkie de Jong op déze manier leren kennen

In de nieuwste aflevering van ‘Open Kaart’ van Robbert Rodenburg is Mikky Kiemeney te gast. Mikky is onderneemster, influencer én jeugdliefde van Frenkie de Jong. Zij en Robbert praten over het leven in de spotlight, relaties en onzekerheden. Mikky is inmiddels al heel wat jaren samen met voetballer Frenkie, de twee hebben zelfs op dezelfde middelbare school gezeten. Maar hoe is deze liefde toen ontstaan?

Mikky vertelt het allemaal.

Eerste contact tijdens Nederlands

Mikky vertelt dat ze 15 waren toen ze elkaar leerden kennen. Robbert reageert licht geshockeerd: ‘en toen kwamen jullie ook al bij elkaar?!’.

Mikky moet lachen en legt uit: ‘We hebben elkaar leren kennen op school. Eigenlijk heel grappig want we moesten een debat tegen elkaar voeren. Het was bij Nederlands en dan moet je dus tegen elkaar debatteren. Hij is niet echt een hele erge prater en hij vond school sowieso niet heel erg leuk. Ik had dat debat helemaal voorbereid en allemaal punten opgeschreven, dus ik ging er helemaal in op. En toen dacht ik: wat heeft hij leuke schoenen aan. Dat was het eerste wat ik aan hem zag. Ik weet niet eens meer wie er toen heeft gewonnen. Ik denk dat we ongeveer 16 waren toen we een relatie kregen’.

Onzekerheid

Ook vertelt de Brabantse Mikky dat ze best wel eens onzeker kan zijn. Niet over haar relatie, maar wel over zichzelf. Ook vindt ze de bekendheid die ze momenteel heeft af en toe lastig, omdat ze dan het gevoel krijgt dat iedereen naar haar kijkt en dat ze een oordeel klaar hebben.

Wel vindt ze het bijzonder dat mensen vaak een vooroordeel hebben: ‘Dan ontmoeten ze me en dan zeggen ze daarna dat ze me anders hadden ingeschat. Wel in positieve zin’, zegt Mikky. Ook kan ze veel steun vinden bij haar vriendinnen en bij vriendinnen van andere voetballers.

Bekijk de hele video hier:

Alles wat je liever niet wilt weten over jouw sterrenbeeld