Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Molly-Mae Hague reageert emotioneel op inbraak: ‘Ik voel me schuldig’

Molly-Mae Hague reageert voor het eerst in een emotionele video over de inbraak van vorige maand. Ze praat hierin over een schuldgevoel die ze sindsdien heeft en is erg open over wat er de avond van 21 oktober is gebeurd tegen haar 1.6 miljoen abonnees.

Molly-Mae Hague reageert na inbraak

In haar video laat de 22-jarige weten dat ze vond dat haar volgers de waarheid moesten weten over wat er is gebeurd en hoe het nu met haar en haar vriend Tommy Fury gaat. Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn al samen sinds 2019. “Het was zonder twijfel het ergste dat mij ooit is overkomen, met ons, zou ik waarschijnlijk zeggen,” vertelde Molly-Mae in haar video. “Het was gewoon verschrikkelijk, afschuwelijk, vreselijk. Dus we hebben met veel te maken gehad.”

Het koppel is op de avond van 21 oktober bestolen van spullen ter waarde van €950.000. Molly-Mae vertelt dat hun huis is “beroofd, geplunderd, geleegd. Noem maar op.” Daarnaast vertelde ze dat ze achterbleven met “helemaal niet veel.” Deze ervaring zorgde ervoor dat ze anders ging kijken naar hoeveel van haar leven ze op social media deelt.

“Ik had nooit gedacht dat als ik zou worden beroofd, ik me schuldig zou voelen omdat ik beroofd zou worden,” vertelde ze verder in de video. “Maar ik denk dat ik veel dingen op sociale media zie en de mening van veel mensen over waarom we zijn beroofd, ik begon het gevoel te krijgen: ‘God was dit mijn schuld? Heb ik te veel gedeeld? Heb ik het verkeerde gedaan?'”

Molly-Mae heeft 6.2 miljoen volgers op Instagram, waarop ze erg open is over haar leven, maar door de inbraak twijfelt of ze nog zo open moet zijn. “Ik deel elk aspect van mijn leven met jou. De dingen die ik koop, waar ik woon, wat ik doe met mijn vriend, waar ik heen ga,” voegde ze eraan toe. “Het is heel, heel moeilijk om die balans te vinden tussen het delen dat jullie mijn leven willen bijhouden en willen zien wat ik aan het doen ben, maar ook mijn leven privé willen houden zodat ik veilig blijf en ik denk dat ik dat evenwicht misschien kwijt ben.”

Voor de toekomst laat Molly-Mae Hague via Instagram Story weten dat voorwaarts gaan. Bekijk hier de volledige video:

Eerder lieten Molly-Mae weten waarom zij haar vriend nauwelijks ziet. Je leest hier alles over:

Dit is waarom Molly-Mae Hague en haar vriend elkaar nauwelijks zien