Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 15 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Marieke Elsinga is bevallen van haar zoontje: ‘Een droombaby geboren tijdens de ochtendshow’

Radiopresentatrice Marieke Elsinga zit op een roze wolk, want haar zoontje is éindelijk geboren. De afgelopen weken deelde ze al aardig wat foto’s dat de baby elk moment kon gaan komen, maar op 9 november was het dan echt zo ver. Tijdens een radiouitzending van Q-music vertelt ze er meer over.

Marieke Elsinga bevallen

Om 6.11 uur kwam de kleine man ter wereld, en heeft van Marieken en haar vriend Sander de naam Jip gekregen. Jip heeft ook een tweede naam: ‘Einte, naar mijn vader.’ Tijdens de uitzending van Q-music belt collega Mattie Valk de kersverse moeder om haar even te vragen naar de eerste dagen. “Het gaat allemaal zo mega goed. We hebben echt een droombaby, het is echt zo. Het is zo bizar. Het is echt super mooi. Hij drinkt super goed, ik kan borstvoeding geven. Hij slaapt goed.” Ook laat ze weten hoe de bevalling zelf ging; gelukkig goed. Maar dat het pijn deed, daar is geen twijfel over mogelijk. “Maar het is zo’n natuurkracht. Het is een hele bijzondere ervaring.”

Jip is ook al een echte vroege vogel, net zoals zijn moeder. Aangezien hij om 6.11 uur is geboren, maakt Marieke de grap dat hij ‘in de ochtendshow’ geboren is.

De trotse moeder deelt natuurlijk ook al een prachtige foto op Instagram, waar Jip al goed te zien is.

“Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.”

7 rare dingen die mannen doen als ze je leuk vinden