Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 14 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

7 rare dingen die mannen doen als ze je leuk vinden

Mannen en vrouwen komen van verschillende planeten. Iets met Venus en Mars, toch? Af en toe kan het zo ontzettend lastig zijn om elkaar te begrijpen en dat wordt helemaal pijnlijk duidelijk er gevoelens bij komen kijken. We gaan daar allemaal anders mee om, maar hoe weet je of een man je écht leuk vindt? Nou, daar kunnen we je bij helpen. Als jij moeite hebt met begrijpen waarom mannen toch bepaalde en rare dingen doen als ze je leuk vinden, dan zetten we die signalen voor je op een rij.

Nooit meer twijfelen, he likes you bestie.

7 rare dingen die mannen doen als ze je leuk vinden

Onze TikTok-BFF Chloe Taylor laat ons nooit in de steek, ze weet ons altijd het beste advies te geven als het gaat om de relatie tussen mannen en vrouwen. Ze maakt dan ook een video over wat voor gekke dingen mannen doen (of hoe ze zich gedragen) als ze een vrouw leuk vinden. Natuurlijk gaat het niet om alle mannen, maar bij een groot deel is dit zeker herkenbaar.

@chloetayloruk

Weird things guys do when they like you… 👀🤫 #forthegirls #relatable #thingsguysdo #thingsguyssay #datingadvice #signshelikesyou #chloetayloruk #fortheboys

♬ original sound – Chloe Taylor

1. Social distancing

Als een man je leuk vindt, kijk er dan niet van op dat hij juist afstand neemt. Letterlijk én figuurlijk. Hij kan dagen niks van zich laten horen, terwijl hij nét heeft verteld dat hij wat voor je voelt. Huh?! Mannen vinden het vaak lastig om met emotie om te gaan, dus het kan zo zijn dat ze schrikken van deze gevoelens en dat ze dit een plekje moeten geven. Of ze schrikken zichzelf af. Kan allemaal, het betekent zeker dus niet meteen dat ze je niet meer willen. Vaak is dat het tegenovergestelde.

2. Awkward silence

Ben jij ontzettend leuk aan het appen met je crush, maar is het contact in real life een beetje awkward? Niks om je zorgen over te maken, dat betekent dat hij waarschijnlijk een beetje zenuwachtig van je wordt. Dat die sparks niet meteen rondvliegen is geen red flag, maar zorg er wel voor dat jij je eigen wensen niet vergeet.

3. De grappenmaker

Iets waar mannen zich maar al te graag achter verschuilen: die dekmantel van humor. Vaak is humor een van de grootste dingen om te laten zien dat je interesse hebt. Grappige memes delen, woordgrapjes maken.. iemand met humor wordt vaak gezien als aantrekkelijk en charmant. Dat is fijn, want je hoeft jezelf óók niet kwetsbaar op te stellen. Win-win.

4. Mr. ongeïnteresseerd

Hard-to-get spelen? Niet geïnteresseerd? Pas dagen later op je appjes reageren? Afspraken uitstellen? Het kan lijken alsof je crush geen interesse heeft, maar mannen vinden het vaak ook leuk als een vrouw een beetje ‘jaagt’. Hou je wel van dit spelletje? Laat je dan niet afschrikken.

5. Kleine jongen

Als mannen zich écht helemaal comfy voelen bij je, dan vertonen ze vaak ook kinderlijk gedrag. Hoge stemmetjes opzetten, als de kleine lepel willen liggen, willen spelen met lego, allemaal dingen die ze af en toe graag doen maar ze zich soms te stoer voor voelen.

6. Treat ’em mean’

Sommige mannen vinden het interessant om een gemene toon aan te slaan en te kijken hoe ver ze kunnen gaan. Dit kan gevaarlijk zijn, want zo begin je vaak op de verkeerde voet. Toch is het dus niet zo dat dit betekent dat hij je niet aardig vindt. Of niet aantrekkelijk vindt. Probeer het goed aan te voelen en ga niet over je eigen grenzen heen. Dit valt wel onder het kopje ‘rare dingen’ toch?

7. Dé ultieme vraag

Een niet zo subtiele vraag: ‘Heb je toevallig een vriend?’ dit vraagt hij niet zomaar, hij wil weten waar hij te maken mee heeft. Kan jij achter je aan gaan? Als iemand dit aan je vraagt, betekent dit dat er interesse is. Go for it.

16 rare dingen die jij bij je lover doet maar hij of zij echt wel prima vindt