Emma Toussain
Emma Toussain Food 14 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Rennen naar de winkel: HEMA verkoopt tompoucen met cappuccinosmaak

Alle fans van taartjes, gebakjes en zoetigheid opgelet, HEMA verkoopt naast de normale (en toch wel iconische) roze tompoucen ook tompoucen met cappuccinosmaak! YUM. Het is een luxe gebakje met twee lagen romige vulling met een cappuccinosmaak tussen een krokant bladerdeeg. Met wie ga jij er eentje halen?

Tompoucen met cappuccinosmaak

Ahhhhhhhh. Een cappuccino. Heerlijk! Het is ons favoriete kopje koffie en je hebt ‘m zelfs in verschillende varianten. Plantaardige melk erbij, grote versie, of toch liever een kleine. Maar dat je deze smaak nu ook kan proeven in onze favoriete zoete snack van de HEMA is natuurlijk al helemaal geweldig.

Hema tompoucen
Bron: HEMA

De gebakjes zijn maar 1,60 euro per stuk, maar je moet ze wel in pakketjes van 4 halen. Da’s helemaal niet erg, die komen vanzelf wel op 😉 De tompoucen gaan al flink rond op social media en mensen zijn dan ook maar wat enthousiast ze uit te proberen.

@cravingsinamsterdam

Tompouce lover? New Cappuccino Tompouce from the Hema. #tompouce #hema #echthema #amsterdambycravings #amsterdammer #amsterdamlocal #amsterdamtips #amsterdamfood #amsterdamguide

♬ point the star – Jasper & Martin Arteta & 11:11 Music Group

Dus.. heb jij binnenkort een feestje, of vind je dat je zelf een aantal lekkernijen nodig hebt? Dat snappen we natuurlijk helemaal, iedereen heeft af en toe wat zoetigheid nodig in het leven. Maar, probeer dan sowieso deze variant, is weer eens heel wat anders. Wij willen ze natuurlijk ook wel uitproberen, dat wordt snel naar de dichtstbijzijnde HEMA.

Deze supermarkt verkoopt tompoucehapjes (voor onderweg!) en wij zijn verkocht