Emma Toussain
Emma Toussain Reality 15 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Annebel uit Temptation Island krijgt neuscorrectie in Turkije en deelt het resultaat op Instagram

Afgelopen weekend lieten we je al weten dat René en Annebel, bekend van hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave, in Turkije waren om hun gebit onder handen te laten nemen. Ze hebben beiden facings, wat ervoor zorgt dat de tanden wat groter zijn en wat meer opvallen. Het stel is maar wat gelukkig met hun nieuwe lach, maar hier blijft het niet alleen bij. Annebel heeft nog iets anders laten veranderen, namelijk haar neus. Ze is momenteel nog aan het herstellen, maar ze deelt alvast wel wat foto’s op Instagram.

Annebel laat neus corrigeren

De blonde Annebel heeft de afgelopen tijd heel wat kritiek over zich heen gekregen, en dan voornamelijk over haar lippen tijdens Temptation Island. Toen ze zichzelf terugzag, snapte ze dat opzich wel. Zelf noemde ze haar lippen ‘knakworsten’, en koos ervoor om de fillers voor een groot deel op te laten lossen.

Afgelopen week vloog het stel naar Turkije voor vakantie én wat ingrepen, want ze begonnen beiden met een verandering aan het gebit. Inmiddels hebben ze al heel wat foto’s geplaatst met de nieuwe lach en het is hartstikke mooi dat ze er zo blij mee zijn. Toch blijven ze nog even wat langer plakken, want Annebel gaat zelf nog een keer onder het mes. Ze laat namelijk haar neus corrigeren. “Ik haat m’n neus echt al van jongs af aan en eigenlijk ben ik om die reden ook mijn lippen gaan opvullen met fillers, zodat mijn neus minder opviel. Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan!”

Ze deelt al een foto op haar Story waarop de verandering al goed te zien is:

@annebelvisscher

Marieke Elsinga is bevallen van haar zoontje: ‘Een droombaby geboren tijdens de ochtendshow’