Emma Toussain
Emma Toussain Reality 23 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Annebel uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ laat lipfillers verwijderen

We zijn inmiddels helemaal into het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ en ondanks dat er nog niet zoveel spannends gebeurt, zijn een aantal deelnemers regelmatig onderwerp van gesprek. Zo is Ivo wel héél erg begaan met Esmé en Annebel krijgt regelmatig vragen en opmerkingen over haar lipfillers. Ze heeft gister laten weten dat ze de fillers laat oplossen.

Annebel uit Temptation Island

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben. Ze hebben wel al een koophuis samen en ze hopen dan ook dat ze elkaars ‘ware liefde’ zijn.

Bye bye fillers

Annebel krijgt regelmatig opmerkingen over haar lipfillers en laat nu weten dat ze bezig is met ‘oplossen’. Dit betekent dat de fillers verwijderd worden en dat ze dus voor een natuurlijke look gaat: “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg.” Ze vertelt dat haar bovenlip nog wel wat gevormd moet worden en dat de onderlip nog aan de beurt is: “De onderlip hebben we nog niet opgelost. Hier zitten dus nog fillers in.”

Annebel Temptation Island
Instagram @annebelvisscher

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022