Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Temptation-René en Annebel reizen naar Turkije voor nieuwe tanden en showen resultaat op Instagram

Vorig seizoen van Temptation Island kon je niet om ze heen: René en Annebel. Het koppel was voor de deelname al erg gelukkig, maar soms waren er nog wel wat twijfels. Aan het einde van de rit kreeg René het besef dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde gaan vragen tijdens het laatste kampvuur en dat deed ‘ie dan ook. Het gelukkige net-verloofde stel verliet het eiland en ze zijn nu nog steeds helemaal heppiedepeppie. Dat de twee wel houden van een beetje uiterlijke verzorging dat is wel duidelijk, ze staan vaak in de sportschool en er zit ook wel een fillertje hier of daar. Afgelopen week ging het koppel naar Turkije voor iets heel anders.. namelijk hun gebit.

Ze showen dan ook vol trots het resultaat op Instagram.

Annebel en René krijgen nieuw gebit

De ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale René zijn inmiddels al langer dan vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde, dat bleek ook wel uit de afleveringen van Temptation Island. Beiden wilden niks liever dan gewoon samen zijn. Tijdens de uitzendingen kreeg Annebel best wel wat kritiek op haar uiterlijk, en dan voornamelijk op haar lippen. Na het programma heeft ze er dan ook voor gekozen om de fillers te laten verwijderen, omdat ze het naar eigen zeggen op ‘knakworsten’ vond lijken.

Inmiddels zijn we al een tijdje verder en het stel gaat nog steeds lekker. Afgelopen week gingen ze dus samen naar Turkije, om hun gebit onder handen te laten nemen.

“I can’t describe how happy I am with my new teeth omg 🥺”, laat Annebel weten.

Op naar Turkije

Het stel is ook actief op YouTube en Annebel vlogt dan ook de reis naar Turkije. Hier zie je hoe ze daar aankomen, waarschijnlijk zie je in deel 2 het resultaat van de tanden.

Een grote ‘Temptation make-over’: Ivo zet schaar in lange lokken en Annebel laat ‘wallen’ verdwijnen