Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Een grote ‘Temptation make-over’: Ivo zet schaar in lange lokken en Annebel laat ‘wallen’ verdwijnen

Temptation Island is inmiddels volop aan de gang en de deelnemers hebben dan ook alle tijd om zichzelf eens lekker te analyseren op beeld. Niet zo gek ook dat veel van deze realitysterren voor een nieuwe look gaan. Zo krijgt Ivo veel commentaar op zijn lange haar en Annebel net zo veel op haar lipfillers. De fillers worden inmiddels een stuk minder maar ze heeft nóg een irritatiepunt.. haar wallen. Ze heeft traangootfillers laten injecteren en het resultaat is te zien op Instagram.

Annebel

Annebel verraste een paar weken geleden al haar volgers met het nieuws dat ze haar lipfillers liet verwijderen. Ze kon rekenen op veel positieve reacties. Zelf liet ze weten: “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg. De onderlip hebben we nog niet opgelost. Hier zitten dus nog fillers in.” Ze heeft de smaak goed te pakken, want inmiddels zijn haar ‘wallen’ aan de beurt. Ze heeft een traangoot-behandeling ondergaan om van die donkere kringen af te komen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk het resultaat hieronder:

annebel
Instagram @annebelvisscher

De schaar erin

Ook Ivo vond het tijd voor een grote verandering: hij heeft namelijk zijn haar afgeknipt en gaat nu door het leven met een kort koppie. Hij deelt het resultaat dan ook op TikTok in zijn eerste video ever.

@ivosumisu

New hair, new me #fyp

♬ La vida es corta así q c4g4la – Yaret

Tada! Wat vind jij van het resultaat?

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022