Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Monique Westenberg klaagt over media-aandacht en deze presentator haalt uit

Dat Monique Westenberg de afgelopen jaren, en nu nog steeds, vol in de media is, dat is niets nieuws. De (knipperlicht)relatie met Andre Hazes Jr. zorgt ervoor dat alle ogen op haar gericht zijn. Nu klaagt ze over de vele media-aandacht die ze krijgt, maar daar is déze presentator niet van gediend.

Tijdens RTL Boulevard wordt er een sneer uitgedeeld naar Monique.

Monique heeft het aan de stok met Life of Yvonne

In de documentaire van André Hazes konden we zien dat Monique het niet makkelijk heeft gehad. De schrijnende situatie met André en de pers in haar nek zorgen voor stress. Maar volgens anderen is er een keerzijde. Zo klapte juicekoningin Yvonne Coldewijer laatst uit de school over Monique, zij zou Yvonne namelijk 54 screenshots van gesprekken hebben gestuurd.

Deze maand staat Monique op de cover van Beau Monde en in het coverinterview gaat het even over de internetroddels.  “Zo’n juicekanaal krijgt blijkbaar voldoening van onwaarheden verspreiden” stelt ze.  “Diegene heeft zelf waarschijnlijk geen kinderen en beseft niet hoe heftig de reacties kunnen zijn. Soms denk ik ook: kom eens een bak koffie drinken en ga het gesprek met me aan. Ik denk dat je dan heel anders over me praat.”

Luuk Ikink geeft kritiek op klagende Monique Westenberg

Ook RTL Boulevard is dit interview niet ontgaan.  “Monique Westenberg laat weten dat zij echt niet in de media wil zijn. Dat doet ze liever niet, vertelt ze onder andere in de LINDA.loves en de Beau Monde. Hahaha. Daar staat ze dan groot in” zegt presentator Luuk Ikink.

Zijn collega Rob Goossens valt in: “Ze zat ook heel bescheiden in de Hazes-docu. Het is heel duidelijk dat zij liever niet in de media verschijnt.” Waarop Luuk reageert met “Dat is toch wel opmerkelijk inderdaad.”

Hoe de mannen over het mediagedrag van Monique denken, wordt hier wel pijnlijk duidelijk.