Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn 6 onrealistische verwachtingen die je krijgt bij het kijken van je favoriete rom-com

We houden allemaal wel van een goede rom-com. We zwijmelen weg bij alle romantische en liefdevolle dingen die gebeuren in de films en hopen dat dit ons uiteindelijk ook een keer overkomt. Alleen zijn dit helaas onrealistische verwachtingen.. Er gebeuren jammer genoeg veel dingen in de rom-coms die in het echte leven niet snel zullen voorkomen. Awhhh!

Waar is die prins?

Dit zijn 6 onrealistische verwachtingen die je krijgt bij het kijken van je favoriete rom-com

Iedereen hoopt op een mooi liefdessprookje zoals in je favoriete film. Toch zal dit waarschijnlijk niet zo snel gebeuren (I’m sorryy). Ook onderstaande punten zijn onrealistische verwachtingen die je krijgt van het kijken naar je favoriete rom-com. Sorry als we je uit je droom hebben geholpen, but we’re speaking facts.

1. Je mannelijke bestfriend is eigenlijk je grote liefde

Jij en je mannelijke bestfriend kennen elkaar al vanaf de kleuterklas en zijn super close. Stiekem heb jij wel een oogje op hem en ineens komt ‘ie dan met de verklaring dat hij jou ook leuk vindt. WHAAT?! Nope. Dat gebeurt echt alleen in films..

2. Romantisch kussen in de regen is hartstikke normaal

Uhmmm, ja… Heeft er ooit iemand een romantische kus gedeeld in de regen? Ik in ieder geval niet, en ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat het er dan charmant uitziet. Maar goed, stiekem dromen we allemaal dat dit moment ooit nog gaat komen.

3. Een bak Ben & Jerry’s en een film zouden je liefdesverdriet meteen oplossen

Was het maar zo’n feest. Hoewel we bij een break-up alsnog graag met een bak Ben & Jerry’s in bed belanden, hebben we toch wel wat langer last van die vervelende liefdesverdriet. Too bad.

4. Je hebt alleen maar steamy en perfecte seks

We wish. In de films lijkt het allemaal zóó makkelijk te gaan, maar helaas gaat het er in het echte leven iets anders aantoe. Perfecte seks bestaat nou eenmaal niet. Als we dat nou toch wisten van tevoren..

5. Iemand verklaart zijn liefde voor jou op het vliegveld

Elke keer als we het land uitvluchten, kijken we toch maar een keertje achterom of er niemand op jou staat te wachten om zijn liefde te verklaren. Maar nee, blijkbaar gebeurt dat toch echt alleen in films.

6. Je wordt verliefd op een miljonair, bekendheid of vampier

Door al die rom-coms krijgen onrealistische verwachtingen en gaan we er vanuit dat we verliefd worden op een miljonair of bekendheid. Helaas is dit nog niet gebeurt, maar hé, verliefd op een vampier zijn we al wel. Stiekem zijn we al verliefd op Damon uit The Vampire Diaries, of zijn we toch team Stefan?!

Met deze kleine maar hele lieve dingen kan jij je partner verrassen