Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Weet het panel van The Masked Singer nou echt niet wie er in die pakken zitten?!

Sinds twee weken zitten we weer elke vrijdagavond voor de buis om ons favoriete programma te bekijken. Wie zitten er nou in die pakken? En passen de hints wel bij de stem van de bekende Nederlander die we denken te horen? We hebben het natuurlijk over The Masked Singer. Meestal worden we gek van onszelf en komen we er écht niet achter welke BN’er er nou in het pak zit. Maar soms is het voor ons ook echt héél duidelijk, alleen dan lijkt het panel er weer moeite mee te hebben. Weten ze het dan echt niet? Of doen ze gewoon alsof?

Carlo Boszhard geeft het verlossende woord.

Weet het panel van The Masked Singer nou echt niet wie er in de pakken zitten?!

Vanaf de bank horen wij soms echt meteen welke BN’er op het podium staat, maar dan lijkt het panel van The Masked Singer het gewoon niet te horen. Hier komt toch nog regelmatig wat commentaar op van de kijkers thuis, want hoe kan het dat ze het niet horen?! Sommigen gaan er vanuit dat het panel al van tevoren weet wie er in de pakken zitten, maar dat ze moeten doen alsof ze het niet weten. Het is tenslotte televisie. In gesprek met Veronica Superguide ontkracht Carlo Boszhard gelukkig deze geruchten én weten ze dus NIET vantevoren wie er in de pakken zitten. Dat zou het allemaal toch een stuk minder leuk maken.

Het hintsboekje blijft in de studio

Gelukkig weten ze dus niet welke BN’ers er meedoen aan The Masked Singer. Maar hoe komt het dan dat ze het soms niet horen? Daar zijn volgens Carlo twee hele duidelijke verklaringen voor. Hij vertelt dat de stemmen in de studio een stuk lastiger te herkennen zijn, dan thuis op de bank. Dit komt vooral doordat het een stuk bombastischer is voor de mensen in de studio. “Door de boxen in de studio kunnen we de stem minder goed horen”, vertelt het panellid.

Daarnaast zien we Gerard, Buddy, Loretta en Carlo elke aflevering weer druk schrijven in hun The Masked Singer hintsboekje. Helaas voor hun mogen ze thuis niet verder speuren, want het boekje blijft in de studio. “Alle hints schrijven we op in een boekje, maar dat boekje gaat na de show weer dicht. En omdat we het huiswerk niet mee naar huis nemen, kunnen we tussendoor ook niet googelen.” Aha!

Deze bekende Nederlanders doen mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS