Audrey Garot
Audrey Garot Reality 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze bekende Nederlanders doen mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS

Gisteravond was de bloedstollende finale te zien van het programma Hunted. In dit programma moeten de deelnemers uit de handen blijven van het opsporingsteam die ervaring hebben bij de politie, defensie en in de private sector. Enorm spannend dus. En we hebben goed nieuws voor de fans van het programma, want gisteren tijdens de finale kondigden zij aan dat ze weer met een Hunted VIPS editie komen. En het begint sneller dan je denkt. Zin innnn!

Wij stellen de koppels van het nieuwe seizoen even aan je voor.

Hunted VIPS

Gisteren was de laatste aflevering te zien van het reguliere reeks Hunted te zien op de buis. Saddd! Maar niet getreurd, want gelukkig hoeven we niet héél lang te wachten op een nieuw seizoen. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS gaat namelijk al op maandag 13 februari van start. En dit keer dus met bekende Nederlanders. Yayyy!

Deze bekende Nederlanders doen mee aan het nieuwe seizoen

Heel leuk allemaal, maar wie doen er dan mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS?! Famke Louise vormt een team met haar husband Denzel Slager en doen er alles aan om uit de handen te blijven van de opsporingsexperts. Ook doen Guido Spek en Dilan Yurdakul mee als duo. Deze namen komen je misschien niet meteen bekend voor, maar de twee waren een stel in de soap Goede Tijden, Slechte tijden en speelden de rollen van Sjoerd en Aysen. Hoe leuk dat ze nu weer samen op televisie verschijnen!

Ook vormen presentatoren Jeroen Stomphorst en Sjoerd van Ramshorst een koppel en daarnaast doet model Sylvana IJsselmuiden mee met tv-kok Sandra Ysbrandy (die elkaar kennen van het vorige seizoen van Expeditie Robinson). Het laatste duo bestaat uit PowNed-presentatoren Mark Baanders en Niels Oosthoek. Ook Niels was te zien in het huidige seizoen van Expeditie Robinson en heeft sinds kort een podcast genaamd Borrelpraat met Expeditie-vriend Thijs Boermans.

Het derde seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 13 februari te zien bij Avrotros. Wij kijken er nu al enorm naar uit!

Marieke Elsinga is bevallen van haar zoontje: ‘Een droombaby geboren tijdens de ochtendshow’