Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Seks 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

LOL! Wens je ex (of vriendinnen) een fijne kerst met deze Satisfyer kerstkaart

Kerst is een mooi moment om het afgelopen jaar even te evalueren en terug de blikken op de hoogtepunten van het jaar. Over hoogtepunten gesproken, de Satisfyer heeft je dit jaar waarschijnlijk veel plezier en genot bezorgd. Met je roze vriendin aan je zijde is het niet zo erg om alleen te zijn tijdens de feestdagen, dat mag je je ex best laten weten.

Is jouw relatie dit jaar uitgegaan? Dan is dit de perfecte petty actie waar je met je vriendinnen later om kan lachen.

Wens je ex (of vriendinnen) een fijne kerst met deze Satisfyer kerstkaart

Het sturen van kerstkaarten wordt steeds minder populair en voelt bijna als ‘iets van vroeger’. Maar hoe leuk is het om een kaartje te sturen? Made for Moments speelt in op dé trend van 2022: de Satisfyer Pro. Hij ligt niet alleen in je nachtkastje, maar dit jaar hangt ‘ie ook in de boom en gaat ‘ie op de post. Met deze Satisfyer kerstkaart laat jij jouw (ex)geliefden weten dat het het helemaal prima met je gaat, zo alleen.

Je vriendinnen een happy ending en nieuw jaar vol hoogtepunten wensen? Ook daar is deze kaart top voor. Je bestelt ‘m op de website van Made for Moments. Je kunt zelfs de tekst op de kaart nog personaliseren. Zo zorg je ervoor dat jouw kaart opvalt, tussen alle andere.

Of hang de Satisfyer in de boom

We zijn allemaal de schaamte voorbij: we hebben een Satisfyer en iedereen mag het weten. Dus tijd om onze trillende vriendin een mooi ereplekje te geven in de kerstboom. Dat kan namelijk door het geweldige initiatief van Sattie in de Boom. En laten we eerlijk zijn, dit is toch een ge-wel-dig cadeau voor vriendinnen tijdens een dobbelspel? Tot en met 10 oktober sla je dit ornament nog in voor een tientje, daarna kost de bal een bescheiden €12,95. Om het feest compleet te maken, hang je de boom helemaal vol.