Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Luisteren maar! Expeditieleden Thijs Boermans en Niels Oosthoek beginnen eigen podcast genaamd Borrelpraat

Op dit moment kunnen we elke week genieten van Thijs Boermans en Niels Oosthoek tijdens hun deelname in het populaire programma Expeditie Robinson. Hoewel Expeditie (helaas) een keertje eindigt, hoeven wij gelukkig nog geen afscheid te nemen van deze leuke mannen. We kunnen nu namelijk nog meer van het duo genieten, want de twee zijn een eigen podcast begonnen!

Dat wordt sowieso hi-la-risch!

Borrelpraat met Thijs en Niels

Dat de twee tijdens hun Expeditie avontuur goede vrienden zijn geworden, is wel duidelijk. Zo goed zelfs, dat ze samen een podcast zijn begonnen, genaamd Borrelpraat. Waar ze op het idee zijn gekomen om samen een podcast te beginnen? Dit was uiteraard op het eiland van Expeditie Robinson! In de podcast Borrelpraat praten Thijs en Niels wekelijks een uurtje vol met een speciale gast en dit doen ze natuurlijk met een borrel en een versnapering. Hoe leuk!

Afgelopen woensdag kwam de allereerste aflevering van de podcast online. De podcast werd afgetrapt met wel een hele speciale gast, namelijk hun vriend Iliass Ojja. Onze favoriete Expeditie-deelnemers zijn weer herenigd! In de aflevering hebben ze het natuurlijk over hun avontuur bij Expeditie Robinson, maar ook over het leven van Iliass en zijn vriendschap met zanger Bilal Wahib.

Expeditie Robinson

Thijs en Niels hebben elkaar ontmoet tijdens het programma Expeditie Robinson. Samen met Iliass zaten ze de eerste dagen in team Paars en werden ze echt de drie musketiers. Het was dan ook pijnlijk om te zien dat het trio uit elkaar werd gehaald tijdens de hussel van het programma. Niels en Iliass konden wel samen in een team blijven, maar Thijs moest helaas naar een ander kamp. Hopelijk komen ze bij de samensmelting weer bij elkaar en hoe geweldig zou het zijn als ze met z’n drieën in de finale staan?!

Ben jij nieuwsgierig geworden? De eerste aflevering van Borrelpraat is nu te luisteren op Spotify!

Dit waren de meest opvallende jurken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala