Emma Toussain
Emma Toussain Mode 7 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

New Balance lanceert nieuwe colorways van deze populaire sneakers

Sneakers.. we kunnen er niet genoeg van krijgen. Of kopen. En hebben. Ahhhrrrghhh. Goed voor onze portomonee is ‘t niet, maar dan lopen we er wel stijlvol bij. New Balance gaat de laatste tijd erg lekker met het releasen van nieuwe sneakers en kleuren en we houden jullie graag op de hoogte.

New Balance brengt nieuwe colorways uit

Het onlangs gelanceerde 90/60-silhouet, een model geïnspireerd door de 99x-serie uit de vroege jaren 2000 en de ‘performance’ geschiedenis van van het merk, lanceert twee nieuwe colorways. W

De New Balance CT302 is een onlangs gelanceerd court silhouet geïnspireerd door minimalisme en eerdere modellen uit de Shifted categorie. De nieuwe colorway van het CT302 model is vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor €110,- .

Na jaren werd het 550 model opnieuw geïntroduceerd bij een nieuwe generatie. Het lage, gestroomlijnde silhouet van de 550 biedt een vernieuwende kijk op de basketbal ontwerpen uit de jaren ’80. De nieuwe colorway van het 550 model is vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor €150,- .

Voor welke ga jij?!

Zoek je nog hoge sneakers? Maak kennis met de New Balance 650’s, de grotere broer van de 550’s. Je weet wel, die lage New Balance sneakers die iedereen wil hebben en die voor bizarre prijzen worden doorverkocht. Het is de sneaker van deze zomer en nu komt New Balance met een hoge variant voor het najaar. Zodat we allemaal lekker warme enkels hebben.

Oh no, déze avocado gaat viral: zie jij wel of geen pit?