Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Videoland brengt docuserie uit over voetballer Daley Blind en de zware periode die hij meemaakte

Daley Blind zijn voetbalcarrière kent vele hoogtepunten. Iedere carrière kent ook een aantal dieptepunten, waar voor Daley zijn eerste hartstilstand in 2019 zijn zwaarste dieptepunt is. In de tweedelige Videoland Original ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt Daley gedurende anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd en is hij open en kwetsbaar over zijn zorgen en onzekerheden.

Mooi dat alles zo eerlijk besproken wordt.

‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’

Hoe ga je hier als topsporter mentaal mee om en hoe kom je een klap als deze weer te boven? Naast de situatie rondom zijn hart komen onder meer ook zijn rijke carrière, waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester en Groningen en zijn tijd bij Oranje onder leiding van zijn vader aan bod. De documentaireserie is vanaf dinsdag 1 november in zijn geheel te zien bij Videoland. Let’s watch.

Normaal gesproken blijft Daley Blind liever op de achtergrond, maar met deze documentaireserie wil hij graag zijn verhaal delen: “Ik heb lang gewacht met het delen van mijn verhaal en had ook niet altijd de behoefte om dat te doen. Tot ik benaderd werd voor deze docu en erkende dat ik een mooie carrière heb met een bijzondere gebeurtenis. Ik kijk trots naar mijn nog steeds lopende carrière en hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan inspireren.”

Persoonlijk verhaal

Daley Blind is inmiddels een vaste waarde in het Nederlands voetbal. In ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ vertelt hij over de druk die hij heeft ervaren bij het zijn van ‘de zoon van’ en de druk van de fans. Wij zijn benieuwd!