Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Confessions with a killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (de echte!) staat nu op Netflix en je krijgt er de rillingen van

Jeffrey Dahmer is een van de beruchtste Amerikaanse seriemoordenaars ooit. Tussen 1978 en 1991 beroofde hij het leven van jonge mannen. De slachtoffers van de ‘kannibaal van Milwaukee’ kwamen voornamelijk uit kwetsbare groepen van de samenleving. Easy targets, waar de lokale politie niet veel om gaf. Ook de buurvrouw van Jeffrey werd herhaaldelijk genegeerd, waardoor zij nachtenlang wakker lag door het geschreeuw van zijn slachtoffers en de stank van rottend vlees.

De serie Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story werd binnen de kortste keren miljoenen keren bekeken, maar nu zijn ook de echte tapes van de echte Jeffrey te beluisteren. Wij krijgen er de rillingen van.

Jeffrey Dahmer Tapes

In 1992 begon het strafproces van Dahmer. Hij werd gediagnosticeerd met borderline persoonlijkheidsstoornis en een schizotypische persoonlijkheidsstoornis, maar werd toch toerekeningsvatbaar bevonden. Iets waar Dahmer het zelf ook mee eens was – hij was toch gewoon bij zinnen?! In 1993 sprak hij met een journaliste over zijn daden en zijn woorden zijn nu te luisteren – iets waar je jezelf wel even op moet voorbereiden.

De serie is al gruwelijk, maar om te bedenken dat dit écht gebeurd is is een heel ander verhaal. Jeffrey vertelt in alle rust wat hij precies gedaan heeft en waarom hij dat gedaan heeft.

Durf jij ‘t te kijken? Misschien moet er voor het slapen gaan nog wel even een leuke serie op worden gezet.

Slachtoffers van ‘The Tinder Swindler’ starten crowdfunding-actie