Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 9 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Beautyliefhebbers opgelet! Sephora komt naar het Verenigd Koninkrijk

Altijd als je in het buitenland bent moet je even langs de welbekende Sephora. We denken dat veel meiden zich hierin wel herkennen. In Frankrijk, Italië en zelfs Duitsland zijn er meerdere winkels te vinden van de Franse parfumerieketen. Je zou zelfs bijna een tripje maken om alleen even langs de Sephora te gaan, right?! Sephora blijft zich maar uitbreiden, want het parfumeriemerk wordt ook eindelijk gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk.

WANNEER IN NEDERLAND?!

Sephora in het Verenigd Koninkrijk

Op 17 oktober is het dan zover.. Dat is de dag waarop de website van Feel Unique veranderd zal worden in de website van Sephora! Sephora heeft deze website namelijk een jaar geleden al overgenomen, maar deze wordt vanaf 17 oktober dan ook eindelijk gelanceerd. De website wordt helemaal vernieuwd met de beste producten op het gebied van make-up, skincare en haarverzorging. Oeeeh!

Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe website? Er zullen veeel goede merken te verkijgen zijn, maar we hadden ook niet anders verwacht van Sephora. Merken als Pat McGrath Labs, Skinfix, Makeup by Mario zijn te verkrijgen, maar ook onze favoriete merken als Tarte Cosmetics en Fenty Beauty. Daarnaast is het eigen merk van Sephora natuurlijk ook te koop via de website. En vergeet die prachtige adventskalenders niet, want ook die kan je binnenkort shoppen. De website komt precies op tijd voor de feestdagen, yayy!

Londen

Tot nu toe lanceert Sephora alleen de website en zal alles dus alleen online verkrijgbaar zijn. In de zomer van 2023 komt er ook echt een Sephora-winkel in het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt de eerste winkel in, waar kan het ook anders, Londen geopend. In deze eerste winkel zullen de beste merken komen te liggen en kan je hier terecht voor de beste make-up adviezen. Als alles goed gaat met de winkel in Londen, zullen er ongetwijfeld nog meer winkels worden geopend.

In 2000 werd het Franse merk ook al geopend in het VK, maar dit bleek geen groot succes te zijn, aangezien de Sephora vijf jaar later weer verdween. Sindsdien is de winkel niet meer teruggeweest, tot nu! Hopelijk blijft dit voorgoed en komen ze ook snel onze kant op, want ook wij Nederlanders zien een Sephora hier wel zitten. De keten heeft hier ook een tijdje gezeten, maar was toen vooral bekend om de eigen zeepjes en parfums. Geef ons maar Fenty, Charlotte Tilbury en Tarte!

De Holiday Collectie van Charlotte Tilbury is live en wij zetten alles op onze wishlist