Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De Holiday Collectie van Charlotte Tilbury is live en wij zetten alles op onze wishlist

De glinsterende, gouden verpakkingen van Charlotte Tilbury lenen zich perfect voor onder de kerstboom. Ook dit jaar komen ze weer met een magische Holiday Collection en wij willen letterlijk alles hebben. De collectie is feestelijker en uitgebreider dan ooit.

Oeps, dat wordt een lange wishlist dit jaar…

De Holiday Collectie van Charlotte Tilbury is live en wij zetten alles op onze wishlist

Van fullsize producten tot mooie mini’s om te testen: Charlotte Tilbury weet ons weer te verrassen met een uitgebreide collectie voor de feestdagen. En al zetten we het zelf allemaal op ons verlanglijstje, er zitten ook genoeg mooie items bij om cadeau te doen.Voor iedereen op je lijstje, voor elke gelegenheid – van kerst tot verjaardagen, bruiloften of gewoon omdat je aan iemand denkt.

Wij zetten onze favoriete items uit de collectie voor je op een rijtje.

PILLOW TALK BEAUTIFYING FACE PALETTE – €75

Wij waren al vekocht bij de naam. Want hallo, Beautify-ing? Die moeten wij hebben. Dit pallet bestaat uit vier prachtige, glanzende poeders die perfect zijn voor op je gezicht en ogen.

DREAMY SUPERSTAR GLOW KIT – €28

De liquid blush en highlighter van Charlotte Tilbury worden geprezen op TikTok en wij snappen wel waarom. Het effect is mega natuurlijk, maar ook erg krachtig. Met deze handige set kan je ze uitproberen voor een zacht prijsje.

PILLOW TALK BEAUTIFYING LIP KIT – €46

Pillow Talk is de meest geliefde lipkleur van Charlotte Tilbury. Dit najaar komt het make-upmerk daarom met een fijne set, waarmee jij de mooiste liplook maakt in de iconische kleur.

HYALURONIC MAGIC SKIN SET – €195

Je make-up komt het mooist uit op een fijne huid, daarom mag een mooi skincare product niet ontbreken op de wishlist. In Hollywood zijn ze al fan van de Magic Cream en deze komt nu in een prachtige set, samen met het serum en nog een refill.