Audrey Garot
Audrey Garot Nagels 6 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de mooiste nageltrends voor deze herfst en je wil ze gelijk proberen

We kunnen weer massaal Pumpkin Spice Latte halen bij de Starbucks, de bladeren beginnen te verkleuren en dat betekent maar één ding: de herfst is begonnen. Dat betekent ook dat wij weer een switch moeten maken van de zomer naar de herfst en dat we weer te maken krijgen met nieuwe trends (en dit geeft ons een extra reden om te shoppen, yehes). Je nagels verdienen ook een kleine make-over en wij geven je juist die inspiratie.

Maak je klaar voor de herfst!

Dit zijn de nageltrends voor deze herfst

Hoe leuk is het om je nagels aan te passen aan het seizoen? Dit betektent natuurlijk niet dat je je nagels per sé in één kleur hoeft te lakken, nee, zeker niet! Je kan bijvoorbeeld ook je nagels upgraden met een leuke nail art. Er zijn super veel ontwerpen te vinden online, maar deze ontwerpen springen er toch wel bovenuit en dit zijn ze.

1. Mismatched nagels

Waarom zou je voor maar één ontwerp gaan als je ze ook allemaal tegelijk kunt dragen? Op deze manier zien je nagels er ook nog eens vrolijk uit in de herfst én het geeft je outfit een hele boost. Je kan deze trend volledig naar je eigen wensen invullen. Ga voor jouw favoriete kleuren en patronen en laat je nagelstyliste het werk doen!

2. Kleurrijke rondingen

Het voordeel van deze nageltrend is dat je hiervoor geen pro hoeft te zijn. Kies één herfstkleur, of mix je favoriete kleuren voor simpele, maar toffe nagels. Maak een lijn op je nagels en kleur deze vervolgens in met een nagellak naar keuze. Zo makkelijk is het!

3. Stippen

Voor degenen die houden van minimalistische nagels, is deze nageltrend perfect. Toch is het een hele klassieke look en maak je nog steeds een indruk met deze nagels. Ook deze trend kan je naar eigen wensen invullen, zo kan je bijvoorbeeld gaan voor één stip, maar het kunnen er natuurlijk ook meer zijn.

5. Marmeren nagels

Marmer is héél populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Marmer is overal mooi, ook op je nagels. Het patroon is heel chic en het zorgt voor een elegante look. Ook kan je je nagels nog een extra touch geven door er nog wat glitter aan toe te voegen.

6. Kleurrijke, French manicure

De French manicure kent iedereen en is een echte klassieker. Deze nageltrend is natuurlijk goed voor elke gelegenheid en elk seizoen, maar mocht je nou iets meer afwisseling willen, dan kan je gaan voor de kleurrijke versie.

En, voor welke van deze nageltrends ga jij?

Hailey Bieber showt haar ‘chocolate glazed donut nails’ en dit is de nieuwe nageltrend voor deze herfst