Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

LIEF: Famke Louise en Denzel Slager delen vakantiefoto met zoontje N贸wie

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn begin januari ouders geworden zoontje N贸wie. In hun eigen realityshow konden we Famke en Denzel volgen in de voorbereidingen op de baby. N贸wie is inmiddels bijna een maand oud en het gezinnetje is op het eiland Cura莽ao om te lekker te relaxen.

Doen ze goed.

Famke Louise en Denzel op vakantie

N贸wie is nog geen maand oud maar hij mag nu al mee op vakantie. Ook is de bestemming niet om de hoek: het gezin zit namelijk op Cura莽ao. Denzel en Famke delen een schattige foto op Instagram met de beschrijving 鈥淏lessed鈥.

Opvallend is dat het gezichtje van de kleine N贸wie niet te zien is. Op elke foto wordt er namelijk een emoji gebruikt om het gezicht te verbergen. Wel is te zien dat het jongetje al heel erg veel haar heeft voor zijn leeftijd. Cute!

Happy family

Famke en Denzel maakten vorig jaar bekend een relatie te hebben. Ook hadden ze meteen bijzonder nieuws, want Famke bleek zwanger te zijn. Voor het publiek leek het wat snel, maar de twee zagen elkaar al veel langer in 鈥榯 geheim. In de documentaire 鈥楩amke & Denzel: een nieuw begin鈥 volgden we het gelukkige koppel in de voorbereidingen op de baby. Zo vierden ze een 鈥榞ender reveal party鈥 met de hele familie 茅n vertelden ze dat het jongetje een Franse naam zou krijgen. Dat is dus N贸wie geworden! De Franse link snappen we alleen nog niet helemaal.

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje