Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Influencer Vita Cleo Boers is in verwachtig én lanceert podcast Zus & Zo met Elise

De zusjes Elise en Vita Cleo Boers zijn razend populair op Instagram en TikTok. Elise is al eventjes gewend aan #momlife, zij beviel namelijk in 2020 van zoontjes Wolf en Luca. Een tweeling dus, en dat ook nog in coronatijd. Ook is ze momenteel wéér zwanger, en zal ze dus binnenkort moeder zijn van 3. Maar dat is niet het enige goede nieuws, want zus en BFF Vita Cleo is ook zwanger! Het wordt haar eerstje kindje en ze maakt het nieuws bekend met een té schattige foto op Instagram.

Vita Cleo zwanger

Vita en vriend Roderick zijn helemaal happy in love en daarom is het ook helemaal niet gek dat het tijd werd voor gezinsuitbreiding. De knappe influencer deelt dagelijks snippets uit haar leven op Instagram en TikTok, maar vlogt ook grotere delen van haar leven en plaatst dat op YouTube. Ze laat weten in verwachting te zijn en haar proces te delen op YouTube. Wij zijn benieuwd!

“Ik kan het nog steeds niet geloven, maar IK BEN ZWANGER!! 👶🏼 Mijn allergrootste droom is uitgekomen om samen met de liefde van mijn leven dit magische hoofdstuk te beginnen. ♥️ Ik kan niet wachten om dit avontuur met jullie te delen en daarom staat nu de eerste vlog online waarin we er zelf achterkomen + alle belangrijke momenten uit mijn eerste trimester!”, schrijft ze bij de foto.

Podcast met Elise en Vita Zus & Zo

Toen de zussen erachter kwamen dat ze beiden in verwachting waren, belden ze elke dag met elkaar om te checken hoe het gaat. Maar waarom zou je deze gesprekken voor jezelf houden? Moeten ze gedacht hebben. Ze maken namelijk een podcast Zus & Zo, waarin ze allerlei situaties uit het leven bespreken, waaronder ook deze zwangerschap. Morgen staat ‘ie online! En wat kunnen ze lekker kletsen, dus wij hebben er zin in.

“Yesss, it’s happening. Zus & Zo de Podcast! Wij zijn Elise Boers en Vita Boers, twee zussen en momenteel tegelijk zwanger🤰🏼

In deze podcast gaan wij het uitgebreid hebben over de zwangerschap, de (genante) kwaaltjes, de angsten en de onzekerheden. Aan de hand van een stelling komen onderwerpen over relaties, vrienden, daten en hier en daar een morele kwestie aan bod. Geen filter, we bespreken alles! 🙆🏼‍♀️

Elke woensdag om 6:00 uur een nieuwe aflevering op Spotify.”

Zien: Influencer Elise Boers zet haar prachtige huis te koop en je kunt ‘t bekijken op Funda