Audrey Garot
Audrey Garot Reality 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

NEEE! B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt uitgesteld

Het vorige seizoen van B&B Vol Liefde was natuurlijk een enorm succes en wat hebben we genoten. We wachten allemaal alweer met smart op het volgende seizoen van onze favoriete realityserie. En gelukkig duurt dat niet héél lang meer. Een tijdje geleden werd er namelijk bekendgemaakt dat we binnenkort al een voorproefje krijgen van het nieuwe seizoen. Alleen nu hebben we slecht nieuws: B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt uitgesteld. Nooo!

Nu moeten we nog langer wachten..

B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt uitgesteld

Op 27 december zou de allereerste aflevering van het programma worden getoond in B&B Vol Liefde: De Aftrap. Hierin maken we kennis met de B&B-eigenaren en krijgen we al het één en ander over ze te weten. Ook kunnen de kijkers thuis zich eventueel nog opgeven voor het programma om tóch naar de andere kant van Europa te gaan voor die leuke B&B-eigenaar.

Zoals we net zeiden wordt deze allereerste aflevering dus helaas uitgesteld.. Balen! Maar goed nieuws: we hoeven gelukkig niet veel langer te wachten. B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt nu namelijk op 29 december uitgezonden in plaats van op 27 december. Waarom deze aftrap wordt uitgesteld is niet bekend, wel kan het te maken hebben met de sterke concurrerende programma’s bij andere zenders op dinsdag 27 december.

Astrid en Harmjan

In tegenstelling tot het eerste seizoen, heeft het tweede seizoen van B&B Vol Liefde wél voor de liefde gezorgd bij een aantal deelnemers. Zo hebben Fenna en Martijn en Petra en Hans een relatie aan het programma overgehouden. En zij zijn niet de enige; Harmjan heeft Astrid een paar dagen geleden ten huwelijk gevraagd en het stel is dus nu verloofd! Hoe leuk! Ben jij benieuwd hoe het aanzoek eruitzag? Dat bekijk je hier.

B&B Vol Liefde: De Aftrap is dus nu op donderdag 29 december te zien, in plaats van dinsdag 27 december. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

WHUT?! Nienke uit Het Huis Anubis is blijkbaar acht (!) jaar lang gestalkt