Metro
Metro Reality 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde gaan trouwen en zó zag het aanzoek eruit

Zo vertrek je als B&B Vol Liefde-kandidaat naar Oostenrijk om op tv te daten met deze soms ietwat vurige B&B-houdster en zo ben je verloofd. Astrid en Harmjan bewijzen dat de liefde geen grenzen kent en kondigen aan dat ze gaan trouwen.

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde ligt inmiddels achter ons en menig Nederlander smulde de afgelopen tijd van de liefdesavonturen in de buitenlandse B&B’s. Maar na de opnames gingen sommige ‘love stories‘ gewoon verder. Want naast de verkering tussen Fenna en Martijn en Hans en Petra, blijken Harmjan en Astrid nu verloofd te zijn.

B&B Vol Liefde-kandidaten Astrid en Harmjan gaan trouwen

Er klonk al een uiterst positief geluid de afgelopen tijd vanuit Oostenrijk. Want ook na de opnames bleven de twee tortelduifjes samen en Harmjan stopte met zijn baan als vrachtwagenchauffeur in Nederland om te verhuizen naar de glooiende heuvels van Oostenrijk. Waar hij begin september introk in de bed en breakfast van zijn Astrid. En wie had dat gedacht? Want tijdens de uitzendingen van B&B Vol Liefde ging het bij Astrid en Harmjan echt niet altijd van een leien dakje. Overigens deden ze later wel een boekje open over de keerzijde van hun deelname en de „manipulatie” die de makers van het programma op hen uitoefenden.

Maar goed, straks hoort men daar in Oostenrijk dus ‘ding, dong, ding, dong’ (dit moeten bruiloftsklokken voorstellen), want het koppel treedt in het huwelijksbootje. Gisteravond bevestigde het stel dit tegen RTL Boulevard en Astrid blijkt ondersteboven van het aanzoek dat Harmjan deed. „Het was heel romantisch en Harmjan had ook de kinderen erbij betrokken”, vertelt Astrid. Op de Instagram-pagina van het programma zijn foto’s te zien waarop Harmjan het aanzoek doet.

Bruidstaart huwelijk door Heel Holland Bakt-deelneemster

Het blijkt overigens dat Heel Holland Bakt-deelneemster Inge zich over de bruidstaart mag bekommeren. Dit omdat Astrid blijkbaar verzot is op mokkataart, maar ze daar in Oostenrijk minder happig op zijn.

Bij deze kandidaten uit B&B Vol Liefde kun jij deze zomer nog een vakantie boeken