Redactie
Redactie Technologie 2 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Je huis een (duurzame en slimme) upgrade geven? Check deze handige Philips Hue-actie bij Bol

Wie zijn huis slimme en fancy upgrade wil geven moet deze week bij Bol zijn. mooie lampen én accessoires van Philips Hue zijn namelijk onderdeel van de Bol 3-daagse. Dus woon jij net op jezelf en kan je nog wel wat verlichting gebruiken? Dit is je teken.

Simpel gezegd zorgt de actie ervoor dat jij je huis kan voorzien van een aardige hoeveelheid slimme lampen, zonder daar al te veel voor te betalen. Stop drie producten in je mandje en krijg het goedkoopste artikel gratis. You’re welcome.

Bol stunt met Philips Hue-actie

Het fijne aan de actie van Bol is dat je hem niet alleen kunt gebruiken voor slechts één type lamp. Door de combinatiemogelijkheden kun je ervoor kiezen om niet alleen je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook je tuin een prettige upgrade te geven. Zolang je maar drie Philips Hue-artikelen op de kop tikt.

Heb jij echter niet drie verschillende lampen nodig, maar kun je ook de handige accessoires van Philips Hue gebruiken? Geen zorgen, want ook deze producten zijn keihard in de aanbieding. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één binnenlamp, één buitenlamp en een slimme schakelaar aan te schaffen. Wel zo fijn nu alles ontzettend duur is én je wel wat extra lampen kunt gebruiken tijdens deze donkere dagen.

Meer sfeer in de tuin

We zeiden het al eerder, maar hou er wel echt rekening mee dat de actie alleen het goedkoopste Philips Hue-product gratis maakt.

Welke producten zijn onderdeel van de actie?

Het is een netenwerk, maar dat hebben we uiteraard graag voor jullie over. De volgende Philips Hue-producten zijn onderdeel van de actie op Bol en kunnen dus met elkaar gecombineerd worden:

We maken bij Beautify gebruik van affiliate links. Kost niks extra’s, helpt ons wel. 💘

Zó verwijder je gel nagellak zonder je nagels te beschadigen