Audrey Garot
Audrey Garot Reality 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Tina de Bruijn belandt voor het eerst niét in de gevarenzone in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik had het eigenlijk opgegeven’

In het programma Het Perfecte Plaatje zijn tien kandidaten de strijd met elkaar aangegaan om wekelijks ‘het perfecte plaatje’ te schieten en uiteindelijk om natuurlijk in die grote finale te staan. We zijn alweer een paar weken opweg, maar toch lijkt kandidaat Tina de Bruijn nog niet helemaal lekker in de strijd te zitten. Elke aflevering eindigt ze weer bij de laatste twee deelnemers, maar nu niet meer!

En het verbaast haar zelf ook héél erg. *Spoilers!*

Tina de Bruijn belandt voor het eerst niét in de gevarenzone in Het Perfecte Plaatje

Elke aflevering zorgt de actrice weer voor een flinke dosis humor. Maar dat is niet het enige wat Tina de Bruijn kenmerkt, want dat ze vrijwel elke aflevering bij de laatste deelnemers hoort is d’r ook één. En tot haar verbazing zit ze écht nog steeds in het programma. Toch heeft de actrice deze aflevering voor een andere aanpak gekozen. Waar ze normaal gesproken heel chaotisch is tijdens een shoot, houdt ze zich nu echt aan één plan. En dat heeft blijkbaar goed geholpen, want tijdens de eerste shoot belandde ze zelfs op de tweede plek met een 7,5. “Niet waar! Niet waar! Dat meen je niet!” roept ze. “Dit is toch een leuke opsteker.”

Nu kan je natuurlijk denken dat het simpelweg geluk is en dat het succes van Tina de Bruijn hierbij blijft. Gelukkig is dat niet zo en zet ze het geluk voort bij de tweede shoot. Tijdens de shoot komt er wéér een kalmte over haar heen die haar uit de brand heeft geholpen: “Ik had het eigenlijk een beetje opgegeven, maar wanneer het kwartje gaat vallen… Er is wel iets gaande en dat vind ik heel leuk. Er is iets gaande in mijn oog en compositie. Dat ik het zelf niet kan geloven dat je het echt kunt leren. Dus langzaam merk ik wel een soort rust. Ik ben blij met de keuzes die ik gemaakt heb.”

Winnaar van de aflevering

Blij mag ze zeker zijn, want ook bij deze shoot heeft ze weer goed gescoord. Met een 8,5 wint Tina de Bruijn zelfs de shoot! William Rutten vergelijkt haar werk met die van Edwin Olaf. “Tina de B., die is passé. Het is nu mevrouw Olaf, dat mag je gerust zeggen”, zegt een hilarische Tina. Daarbij is de actrice ook nog eens de winnaar van de aflevering. “Die had ik ook nog niet zien aankomen. Dit heeft mij een gevoel bezorgd, dat ik hier nog niet eerder heb gehad.”

Helaas voor Maik de Boer heeft hij de volgende ronde niet gehaald. Hij haalde net wat minder punten dan Trijntje Oosterhuis, die ook in de gevarenzone stond.

Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde over hun trouwplannen: ‘Ik heb er geen haast meer bij’