Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zin in! Volgende week begint het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Fans van het programma opgelet! Vanaf woensdag 12 oktober kunnen we namelijk weer wekelijks genieten van een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Opnieuw gaan tien kandidaten de strijd met elkaar aan in verschillende opdrachten om ‘het perfecte plaatje’ te schieten. Ook zullen de kandidaten alles op alles zetten om die zenuwslopende fotografiewedstrijd te winnen.

We kunnen weer wekelijks gaan genieten van tien heerlijke kandidaten die de fotografiestrijd met elkaar aangaan!

Het Perfecte Plaatje

In het gloednieuwe seizoen krijgen de deelnemers het zeker niet makkelijk. Ze krijgen te maken met uitdagende shoots waarbij ze niet alleen elkaar, maar ook zichzelf steeds beter leren kennen. Elf weken lang kunnen wij genieten van de kandidaten waarin ze verschillende opdrachten krijgen én deze proberen te winnen. In de afleveringen gaan de kandidaten onder andere honderd jaar terug in de tijd voor een uniek roaring twenties zelfportret, maken ze een fashionfoto met hoogbejaarde modellen en duiken ze het zwembad in met de Nederlandse waterpolomannen. Ook leggen de fotografen in spé iconische wereldsterren vast én staan ze front row bij Kensington. Sounds goood.

De deelnemers van dit seizoen

Natuurlijk doen er ook weer tien bekende Nederlanders mee aan Het Perfecte Plaatje. Dit zijn de tien deelnemers die hun fotografie-skills gaan laten zien: Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali, Tina de Bruin, Filemon Wesselink, Inge Ipenburg, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Linda Hakeboom, Edwin Jonker en Bente Fokkens. De kandidaten worden wederom weer bijgestaan door presentator Tijl Beckand. Ook de juryleden zijn dit jaar niet anders dan normaal, de foto’s worden zoals altijd beoordeeld door sterrenfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf Cynthia Boll. Bij elke opdracht zullen de kandidaten worden bijgestaan door andere professionals uit het vak om ze de beste tips en tricks te leren.

Het vorige seizoen speelde zich af in Argentinië en werd gewonnen door Maurice Lede. Eerdere seizoenen van het populaire programma werden gewonnen door Patrick Martens, Bibi Breijman, Estelle Cruijff en Patty Brard. Wie zal er dit keer met de winst vandoor gaan?

Het Perfecte Plaatje is vanaf 12 oktober wekelijks te zien om 20.30 bij RTL4.

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf deze datum te zien op Videoland