Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Hebben Jules en Amandine uit Love Island een relatie? Amandine geeft het verlossende antwoord

Amandine was one of the originals van het afgelopen seizoen van Love Island. Ze voelde geen enkele (liefdes)klik met iemand, totdat bombshell Jules binnen kwam lopen. Toch ging het mis toen Jules samen met de andere jongens naar Casa Amor werd gestuurd en zich ging richten op een andere dame, Lisa. Toen Jules uiteindelijk de villa betrad met Lisa, besloot Amandine voor zichzelf te kiezen en verliet ze het programma. Op den duur kreeg Jules toch spijt van zijn beslissing en gelukkig hebben ze het na Love Island allemaal weer goed gemaakt. Ze begonnen toen zelfs met daten! Maar hebben Jules en Amandine dan nu een relatie?

Amandine geeft het verlossende antwoord in gesprek met Grazia.

Hebben Jules en Amandine uit Love Island een relatie?

Het ging dus niet altijd over rozen tussen Jules en Amandine, aangezien ze behoorlijk wat hebben meegemaakt samen tijdens hun Love Island avontuur. Gelukkig lijkt het nu allemaal weer goed te gaan tussen hen, want op Instagram komen soms schattige kiekjes van de twee voorbij. Maar is het dan nu ook echt ‘officieel’?

“Jules en ik zijn nog steeds aan het daten. Ik vind het fijn om het rustig aan te doen en hem steeds beter te leren kennen. Veel mensen zeggen tegen ons: ‘Wat duurt het lang voor het officieel is.’ Maar ik wil niet zomaar zeggen: ‘We zijn verliefd en we gaan ervoor.’ Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn en dat we een toekomst hebben. Ik ben niet gemakkelijk op dat vlak, haha.” Ah, groot gelijk hebben ze!

Love Island

Achteraf hebben Jules en Amandine er een mooie liefde aan overgehouden, maar dat leek niet altijd zo te zijn. Vooral niet toen Jules terugkwam uit Casa Amor met Lisa. Uiteindelijk besefte Jules dat hij Amandine toch wel heel erg begon te missen. Had Amandine dan achteraf langer in de villa willen blijven? “Achteraf had ik wel langer in de villa kunnen blijven. Maar toen Jules voor Lisa had gekozen, dacht ik dat het goed zat tussen die twee”, vertelt ze.

“Van tevoren wist ik natuurlijk niet dat Jules me zou missen – dat zag ik niet aankomen, want zoiets gebeurt nooit in Love Island. Toch heb ik geen spijt dat ik naar huis ben gegaan. Op het moment dat ik wegging, koos ik voor mezelf. Dat was voor mij heel belangrijk.”

Shani uit EOTB laat onderkin weghalen en deelt trots het resultaat