Audrey Garot
Audrey Garot Reality 15 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Amandine uit Love Island laat andere kant van zichzelf zien op social media

Amandine deed afgelopen seizoen mee aan het programma Love Island en de realityster heeft een lastig jaar achter de rug. In een TikTok geeft zij aan dat ze het niet altijd even makkelijk heeft gehad en ze laat dan ook een hele andere kant van zichzelf zien op social media.

Op TikTok deelt Amandine een emotionele video.

Amandine laat andere kant zien op social media

Op social media zien we vaak alleen maar de positieve en blije momenten van mensen, zodat het lijkt alsof zij een perfect leven leiden. Wat natuurlijk onzin is, want niemand is perfect.

Dat wil Amandine ook laten zien en op TikTok deelt ze een video met daarbij de volgende tekst: “Worst state this year VS my best moments. Het is extreem eng om dit op sociale media te zetten aangezien dit mij is op m’n meest vulnerable moment dit jaar. Maar het toont wel aan dat je geluk bij jezelf moet zoeken en de kracht er is om erboven op te geraken! Dit is reality.” In het begin van de video zien we vooral haar vedrietige momenten, maar daarna zien we Amandine gelukkiger dan ooit.

@bonehill.amandine

Worst state this year VS my best moments. Het is extreem eng om dit op sociale media te zetten aangezien dit mij is om mn meest vulnerable moment dit jaar. Maar het toont wel aan dat je geluk bij jezelf moet zoeken en de kracht er is om erboven op te geraken! Dit is reality 🥹 #fy #vulnerable #real

♬ bitter – FLETCHER

Amandine wil met deze video duidelijk maken dat zij het niet altijd makkelijk heeft gehad, maar dat ze er toch weer bovenop is gekomen. Daarnaast maakt het haar niet uit hoe ze eruit ziet, vertelt ze in de reacties onder haar video: “& ‘t boeit me niet dat ik er extreem slecht uitzie, maar dit is realiteit en mag ook getoond worden. Als dit al enkele mensen kan helpen, I’m happy.” You go, girl!

Love Island

In het begin was het Love Island avontuur niet altijd even makkelijk voor Amandine. Ze voelde geen connectie met iemand in de villa, totdat bombshell Jules binnen kwam lopen. De twee hadden een hele goede klik en wouden hun relatie verder onderzoeken. Toen Jules naar Casa Amor moest ging het toch mis en koos Jules voor een andere dame. Achteraf kreeg hij spijt van zijn keuze en toen hij het programma moest verlaten, ging hij toch weer achter Amandine aan om opnieuw haar hart te veroveren. En dat is gelukt, want de twee delen af en toe mega schattige foto’s van hun samen op Instagram.

Love Island finalisten zaten vast: ‘De lift ging niet meer omhoog’