Emma Toussain
Emma Toussain Reality 28 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Shani uit EOTB laat onderkin weghalen en deelt trots het resultaat

De meiden uit EOTB zijn niet vies van een fillertje hier of daar, maar ook ander soort ingrepen worden regelmatig gedaan. Borsten, billen.. én onderkinnen. Shani, bekend van haar deelname vorig jaar, heeft die laatstgenoemde behandeling ondergaan. Haar onderkin is weggehaald, waardoor ze nu met een strakke kaaklijn door het leven gaat.

Shani laat onderkin weghalen

“Ik was vandaag aanwezig bij @flawless.antwerpen voor de kers op de taart van mijn kaaklijn”, laat Shani weten op Instagram. Eerlijk is eerlijk, het ziet er wel méga strak uit.

https://www.instagram.com/p/CldzPkfIrTc9k2rmMHvfavD6hUqedz-zqzXbS40/

Benieuwd naar het resultaat? Dat zie je dus op de Instagram van de kliniek.

@flawless.antwerpen

EOTB-lovers

We kennen Shani allemaal uit Ex On The Beach. Daar leerde de brutale Vlaamse Davey kennen en ze vonden elkaar in de villa al wel heel erg leuk. Davey kwam in de villa als ex van Jørney, maar dat leek niks meer te zijn. Daarom konden Davey en Shani lekker hun gang gaan. Het leek allemaal erg goed te gaan tussen het koppel en snel gingen ze al samenwonen. Toch liet Shani in een YouTube video met Nick Eshuis weten dat het niet goed ging tussen hun. “Het probleem tussen ons is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Dat weegt zwaar op onze relatie.” Toen vertelde ze dat ze een break van hun relatie gingen nemen. “We hebben nu bonje, maar dat wordt dan ook gelijk in de media gegooid. Ik kan nu niet zeggen dat we uit elkaar zijn, want we zijn nu aan het kijken hoe het gaat.”

Inmiddels gaat het hartstikke goed tussen de twee, ze posten regelmatig verliefde foto’s op Instagram en genieten samen lekker van vakanties en etentjes.

Ha! Met deze oefeningen kom je eindelijk van je onderkin af