Audrey Garot
Audrey Garot Reality 28 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Married at First Sight-kandidaten uit alle seizoenen komen samen in grote reünie

In het programma Married at First Sight worden twee mensen aan elkaar gekoppeld aan de hand van de wetenschap. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar, als ze elkaar meteen het ja-woord moeten geven. En hoewel het programma niet iedereen de liefde heeft gebracht waarop ze hadden gehoopt, worden er wel vriendschappen voor het leven opgebouwd. Gisteren vond er namelijk een Married at First Sight reünie plaats en werden alle oud-kandidaten (uit alle seizoenen!) uitgenodigd.

Toch kwam lang niet iedereen opdagen.

Married at First Sight reünie

Oud-kandidaten Sylvia en Rein kwamen met het goede idee om een grote reünie te organiseren. Alle kandidaten die dus ooit het Married at First Sight-avontuur zijn aangegaan, werden hiervoor uitgenodigd. En als we de beelden moeten geloven, was het een enorm succes. Op Instagram kwamen een hoop kiekjes voorbij van het feest en ook Sylvia deelde het volgende: “Wat een geweldige reünie hebben we gehad! Mijn dank gaat uit naar de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben!” Daarnaast bedankt ze ook alle oud-kandidaten voor hun komst: “Uiteraard ook alle reünisten bedankt voor jullie komst, zonder jullie was het natuurlijk ook niet gelukt.”

Toch kwam niet iedereen opdagen op de grote reünie. Natuurlijk waren Sylvia en Rein van de partij, aangezien zij degene zijn die het feest hebben georganiseerd. Daarnaast waren onder andere ook Astrid, Maurice, Antoine, Birgitte, Monique en zelfs Alwin uit Married At First Sight: Match or Mistake aanwezig. Daarbij was het opvallend dat verder niemand van het afgelopen seizoen aanwezig was. Ook het liefdeskoppel Rowan en Astleigh waren er niet bij. Too bad!

Nieuw seizoen

Vorige week kwamen we al met het goede nieuws: binnenkort begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Gelukkig hoeven we niet héél lang meer te wachten, want op 3 januari 2023 is het al zover. Ook blijft het niet bij één aflevering in de week, maar gaan ze het programma zelfs twee keer per week uitzenden! Blok vanaf dan elke dinsdag en woensdag in je agenda, want dan zitten we uiteraard vastgeplakt voor de buis. Nog ieeets langer dan een maand wachten dus!

De code is gekraakt: dit zijn alle kandidaten van Wie Is De Mol? seizoen 23