Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 26 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De code is gekraakt: dit zijn alle kandidaten van Wie Is De Mol? seizoen 23

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? gaat begin januari weer van start en dit jaar begint de zoektocht naar de Mol met een opdracht voor alle kijkers en molloten; iedereen thuis had invloed op de bekendmaking van de kandidaten. Werd de code gekraakt? Dan zouden we het te horen krijgen. Zo niet? Dan zagen we het pas tijdens de eerste uitzending. Goed nieuws.. het is gelukt! Met het openen van vijf kisten op vijf verschillende locaties in Nederland zijn de kandidaten en het land van het 23e seizoen van Wie is de Mol? vandaag bekend geworden.

YES!

Dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol? Seizoen 3

Na uren puzzelen en samenwerken is het fans gelukt om te onthullen dat hoofdredacteur Anke de Jong, acteur/cabaretier Annick Boer, onderzoeksjournalist Daniël Verlaan, presentator Froukje de Both, presentator Jurre Geluk, acteur Nabil Aoulad Ayad, Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo, presentator Sander de Kramer, acteur/zangeres Sarah Janneh en presentator/acteur Soy Kroon de kandidaten zijn.

In het prachtige Zuid-Afrika starten deze tien kandidaten onder leiding van presentator Rik van de Westelaken vanaf zaterdag 7 januari 2023 de zoektocht naar de Mol.

In Weert, IJsselstein, Deventer, Middelburg en Haarlem (023) is de dag begonnen met een afgesloten kist. Al enkele dagen zijn de fans op scherp gezet dat zij dit jaar zelf verantwoordelijk zijn voor de bekendmaking van de kandidaten. Op de vijf vooraf bekend gemaakte locaties hebben zij massaal hun krachten gebundeld om de sloten van de kisten te openen. Door samen te werken en de juiste verbanden te leggen, zijn er cijfercodes gekraakt en zijn uiteindelijk de sleutels van de vijf kisten gevonden. Sleutels die in het bezit waren van oud-kandidaten Lakshmi Swami Persaud, Rob Dekay, Thomas van Luyn, Tina de Bruin en Sanne Wallis de Vries.

Via een livestream op wieisdemol.nl werd er online geholpen bij het oplossen van de opdrachten en droegen de mensen thuis ook bij aan de onthulling. Een op tijd geopende kist onthulde een video met unieke beelden van twee kandidaten. Met deze tien exclusieve video’s bij elkaar, waarin de kandidaten nog voordat het spel begint vertellen of zij de Mol willen zijn, start officieel de zoektocht naar de Mol.

Lekker speculeren: zijn dit de kandidaten uit het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?

Wij kunnen niet wachten! Klaar voor de wekelijkse recaps?