Metro
Metro Celebrities 26 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Nienke Plas is (in een razend tempo) bevallen van haar dochtertje

Tijd voor beschuit met muisjes! YouTuber Nienke Plas is gisteren voor de derde keer moeder geworden. Plas maakte de komst van het nieuwe kindje, een meisje genaamd Harley Emani Nya, vandaag bekend op Instagram.

Harley kwam zó snel dat de verloskundige niet eens op tijd kon komen, waardoor Plas het met de hulp van haar familie moest doen. „Gewoon opvangen door je tantes Elvira en Byrana!” schrijft Plas bij de Instagram-post.

Harvey kwam ter wereld zonder hulp van een verloskundige

Dat Harley niet kon wachten op naar buiten te komen, wordt duidelijk uit Plas haar korte bevallingsverhaal op Instagram. „Een storm aan weeën. Bad had nét een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname – Srefidensi”, schrijft Plas bij de foto, waarin zij en de kersverse vader verliefd naar hun dochtertje kijken. „Welkom lieve Harley Emani Nya. Meid je bent nu al de prinses van de familie.”

Onder de Instagram-post reageren volgers van Plas met veel liefde, hartjes en felicitaties. „Gefeliciteerd lieve familie”, reageert zangeres Kim-Lian Van der Meij. Ook van Nicolette van Dam krijgen Plas en haar man Resley Stjeward
een felicitatie: „Ach lieverds! Geweldig! Gefeliciteerd!”

Kinderen Nienke Plas niet herkenbaar in beeld

In juni maakte de YouTuber haar derde zwangerschap bekend op Instagram met een filmpje met de tekst : ‘3, waarom nie.’ Samen met Stjeward heeft Plas al twee zoons: Novi-Jaxx (1) en Frenkly-Dean (7).

Harley zal, net zoals haar twee jongere broertjes, niet veel in beeld komen op sociale media. Plas nam eerder dit jaar het besluit om haar kinderen van het internet af te halen na beschuldigingen van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer, die op Instagram vertelde dat Stjeward vreemd zou gaan. „Dit heeft ons doen realiseren dat er echt een verschil is tussen de online wereld en de offline wereld”, zei Stjeward destijds.

Plassen na de seks: is het echt nodig en waarom?