Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Heftig: Harrie Snijders had vrijdag een auto-ongeluk en hij geeft nu zelf een update

In de categorie ‘gun je niemand’: realityster Harrie Snijders was vrijdagavond betrokken bij een auto-ongeluk, iets waar hij zelf gelukkig zonder al te veel kleerscheuren vanaf is gekomen. Hij laat zelf weten hoe het nu met hem gaat.

Ongeluk voor Harrie Snijders

“Gisteren avond heb ik ongeluk gehad op de snelweg. Er was filevorming, de auto achter mij zag het niet en klapte volle vaart op me terwijl ik stil stond. Met mij gaat het verder goed, alleen last van mijn nek”, laat Harrie weten. “Hierdoor heeft het team ook besloten gister de show te cancelen. Vanavond zal ik het wel gaan proberen in België. Kijk allemaal a.u.b. uit op de weg en zit niet op je telefoon!” waarschuwt hij zijn volgers.

Instagram Harrie Snijders

Living in reality

Harrie is voornamelijk bekend door zijn deelname aan Ex On The Beach én door zijn eigen realityshows. In zijn laatste eigen programma ging hij op zoek naar de liefde. Maar liefst zestien dames deden een gooi naar HVK’s aandacht. Wie date met iemand op het kamp, date met het hele kamp… Daarom waren ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader allemaal van de partij en keken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden.

Is dit het bewijs dat Harrie (van het kamp) Snijders wéér meedoet aan Ex On The Beach?