Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Jessie Jazz Vuijk deelt emotioneel bericht: ‘Ik heb van de week een miskraam gehad’

Jessie Jazz Vuijk is voormalig Miss Nederland maar staat nu vooral bekend om haar community She Flore, waarin ze op zoek gaat naar innerlijke kracht, van zichzelf maar ook van andere vrouwen, die ze dan weer probeert te helpen. Ze woont op Ibiza met vriend Kaj Gorgels en leeft een mooi leven. Toch gaat het niet altijd alleen over rozen. Zo gaf ze laatst aan te struggelen met het gebruik (of misbruik) van alcohol en ze heeft zojuist gepost over een nare gebeurtenis afgelopen week; ze heeft namelijk een miskraam gehad.

Heel veel sterkte..

Jessie Jazz Vuijk open over miskraam

De 27-jarige Jessie leeft in de ogen van velen een mooi leven; prachtig huis op Ibiza, een helder doel voor ogen en dat met hele fijne mensen om zich heen. Dat is natuurlijk geen garantie dat alles altijd maar goed gaat, integendeel. Jessie staat er om bekend dat ze altijd open en eerlijk is en zo ook over de miskraam die ze afgelopen week heeft ervaren. Maar ook dat weet ze om te draaien tot iets krachtigs en ze laat zien dat ze al druk bezig is met het verwerken van het verlies.

“Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag.
Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde,” zo plaatst ze onder een reeks foto’s op Instagram.

Jessie kan rekenen op veel steun van vrienden. Zo plaatst Monica Geuze een supportive reactie, ook voor beste vriend Kaj Gorgels: “😢❤️ hou van jullie” en staan er verder heel wat hartjes onder de post, ook van Kaj.

Rianne Meijer deelt open en emotioneel bericht over miskraam