Audrey Garot
Audrey Garot Reality 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight

We hebben goed nieuws voor de fans van het programma Married at First Sight, want binnenkort keert dit programma terug met een nieuw seizoen! RTL heeft vandaag de releasedatum bekendgemaakt en lucky us, want we hoeven niet héél lang meer te wachten totdat we kunnen genieten van het nieuwe seizoen.

Het liefdesexperiment gaat binnenkort weer beginnen!

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight

In het programma Married at First Sight worden twee mensen aan elkaar gekoppeld aan de hand van de wetenschap. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar, als ze daadwerkelijk gaan trouwen. Ze geven elkaar daar het ja-woord en trouwen dus met een geheel onbekende. Pas dan begint het allemaal. Ze gaan samen het avontuur aan en onderzoeken of zij een goede match zijn, of juist totáál niet.

Wij kijken nu al enorm uit naar het nieuwe seizoen van Married at First Sight en zoals we al zeiden, hoeven we gelukkig niet héél lang meer te wachten voordat het begint. Vanaf 3 januari 2023 is het zover, vanaf dan kunnen wij genieten van het nieuwe seizoen! Ook blijft het niet bij één aflevering in de week, maar gaan ze het programma zelfs twee keer per week uitzenden! Blok in het nieuwe jaar maar alvast elke week de dinsdag en woensdag, want dat zijn de dagen dat weer kunnen genieten van het liefdesexperiment. We can’t wait!

Rowan en Astleigh

Het vorige seizoen Married at First Sight: Match or Mistake was een groot succes bij de kijkers thuis. Helaas heeft daar niemand de liefde gevonden, maar we hebben wel enorm genoten van dat seizoen én wat gebeurde er veel. Gelukkig zijn er kandidaten uit de reguliere seizoenen die wél de liefde hebben gevonden. Zo zijn Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan al één jaar gelukkig getrouwd. Deze twee stellen deden vorig jaar allemaal mee in hetzelfde seizoen en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Vanaf 3 januari kunnen we dus wekelijks weer twee keer in de week genieten van ons favoriete liefdesprogramma. Zin inn!

OMG! Komt er een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders?