Audrey Garot
Audrey Garot Life 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

OEPS! Deze dingen doen we stiekem allemaal als we alleen thuis zijn

Het is natuurlijk super fijn om samen met je vriendinnen of boyfriend te wonen. Het is nooit saai en je hebt altijd iemand om tegen te praten. Toch vind je het soms ook wel even lekker om alleen thuis te zijn, maar helaas gebeurt dat niet zo vaak. Als het dan tóch voorkomt, neem jij het er ook lekker van en dan is de kans groot dat jij onderstaande dingen doet als je alleen thuis bent.

Als we alleen zijn hoeven we met niemand rekening te houden.

Deze dingen doen we stiekem allemaal als we alleen thuis zijn

In je bed eten, de hele dag tv kijken en urenlang op de wc zitten. We doen het allemaal als we alleen zijn en er is niemand die ons tegenhoudt. Ook onderstaande dingen doe jij sowieso als je alleen thuis bent.

1. Met een lepel uit een pot Nutella eten

HEERLIJK! Je hebt zulke cravings naar chocola.. en daar is die Nutella pot! Voor deze ene keer kan je lekker onbeschaamd lepelen uit die heerlijke Nutella pot. En niemand hoeft natuurlijk te weten dat jij dat hebt gedaan.

2. Doen alsof je een YouTube-video opneemt terwijl je je make-up doet

Ha, hoe vaak we dit al niet hebben gedaan. Als jij alleen thuis bent, verander je in een YouTuber én make-up artist in één. Je vertelt stap voor stap wat jouw dagelijkse make-up routine is, maar misschien pak je wel uit en maak je er een hele feestelijke look van. Alles voor die video 😉

3. Spelen met je boobies

Als je met je ouders op de bank zit, zul je dit natuurlijk niet zo snel doen. Maar goed, nu ben je lekker alleen en kan je doen wat je wilt. Af en toe even met je boobies spelen is hartstikke normaal en dat doet sowieso elke vrouw als ze alleen is!

4. Je ex ongegeneerd stalken op social media

Oepsie, je had nog zó beloofd om het niet te doen. Toch kan niemand jou nu nog tegenhouden nu je alleen thuis bent en kan je het niet laten om even te kijken hoe het met je ex gaat. Heeft ‘ie al een nieuwe vriendin? Wie reageert er onder zijn foto? You need to know.

5. Verdrietige films kijken en even lekker in je eentje huilen

Als je met je huisgenoten bent, zal je niet zo snel je tranen laten zien tijdens een film. Nu ze niet thuis zijn, grijp jij je kans en zet je een film op waarbij je even lekker een potje kan huilen. Dat lucht enorm op.

6. Je kan nu ein-de-lijk naakt rondlopen

Jep, je bent nu écht even lekker alleen thuis. Niemand die je dan tegen kan komen terwijl je in je nakie rondloopt. Wat houdt je dan tegen om lekker naakt rond te lopen?! That’s right, helemaal niks.

Deze 9 dingen had je graag eerder willen weten over je skincare-routine