Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Annebel komt niet door de gezichtsscan bij de douane door neuscorrectie

Annebel en René, bekend van hun deelname aan het programma Temptation Island: Love or Leave, vlogen onlangs naar Turkije om wat te laten doen aan hun gebit. Hier hebben ze facings laten zetten waar ze allebei erg blij mee zijn. Maar daar bleef het niet bij voor Annebel, want zij heeft nóg iets laten doen. De realityster heeft ook nog een neuscorrectie gedaan en daarvan is ze nog herstellende, doordat het pas recent is gebeurt. Toch zorgt deze neuscorrectie voor wat ongemakjes… en vooral op het vliegveld ging het allemaal nog niet zo gemakkelijk als gehoopt.

Ze wordt namelijk niet herkend bij de douane…

Annebel komt niet door de gezichtsscan bij de douane door neuscorrectie

Als je een neuscorrectie hebt gedaan zie je er natuurlijk wel een tikkie anders uit dan voorheen. En hoewel dat heel normaal is, heeft Annabel wel gemerkt dat ze er anders uit ziet. De realityster kwam namelijk niet door de douane op het vliegveld. Ze stond daar bij de gezichtsscan, maar deze herkende haar niet meer! Al kwam dat natuurlijk vooral door de pleisters op haar neus en niet per se door de neuscorrectie zelf. “Pov: je hebt een neuscorrectie gedaan en komt de douane niet door in Istanbul en Turkije”, zegt ze in haar TikTok. “Love my life… Maar oké mijn paspoort foto is ook wel echt toe aan vernieuwing.”

Bekijk de hilarische beelden hieronder.

@annebelvisscher

Love my life maar oké mijn paspoort foto is ook wel echt toe aan vernieuwing 😂 #douane #douanecontrole #controle #airport #check #airportsecurity #security #nosejob #rhinoplasty #surgery #okbye #lol #whodis #passportchallenge #passport #airport #schiphol #istanbul #schipholairport #amsterdam #airportlife

♬ Funny Song – Cavendish Music

Onzeker

Annabel was al jaren enorm onzeker over haar neus en onderging daarom een neuscorrectie. Zo schreef ze het volgende op Instagram: “Ik haat m’n neus echt al van jongs af aan en eigenlijk ben ik om die reden ook mijn lippen gaan opvullen met fillers, zodat mijn neus minder opviel. Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan.”

Eerder deelde Annabel al de resultaten van de neuscorrectie. Ben jij benieuwd hoe het er nu uitziet? Check het hier.

YAY! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight